Echipa nationala Giovanni Becali ar da bani de la el ca să îl transfere pe Ianis Hagi la o echipă unde să fie titular

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi a fost titular în două dintre cele patru partide disputate de România la EURO 2024 în această vară, iar discuţiile despre viitorul său se intensifică. După ce în ultimul sezon a fost împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, Ianis Hagi nu ştie încă la echipă va evolua din această vară. Un fost căpitan al scoţienilor spune că Ianis ar mai merita o şansă pe Ibrox. 

”Când l-am văzut la EURO că-și reprezintă țara, atunci mi-am adus aminte că Ianis Hagi este încă jucătorul lui Rangers.

Phillipe Clement a urmărit fiecare minute în care a jucat și cred că a văzut suficient pentru a îl lua înapoi în lot. Îmi amintesc că a fost puțin ciudat atunci când a fost împrumutat la Alaves.

Hagi nu mai este un copil, el este un fotbalist cu experiență și nu există nicio îndoială că încă mai are multe de arătat”, a spus Barry Ferguson.

Cu toate astea, Giovanni Becali spune că ar da bani de la el ca Ianis să meargă la o echipă unde să fie titular. 

"Cu cea mai mare plăcere l-aș ajuta să-și găsească echipă. Aș cheltui bani de la mine și de la fratele meu pentru a găsi ceva pentru Ianis. Are un impresar care e foarte bun cu mine. Are contract cu Rangers și cred că va începe pregătirea cu ei. Sper ca antrenorul să-l considere în continuare un om de bază”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Slabe şanse ca Ianis să meargă la Fenerbahce 

În ciuda relaţiei bune pe care fraţii Becali o au cu Jose Mourinho, noul antrenor al lui Fenerbahce, şansele ca Ianis Hagi să ajungă la Istanbul în această vară sunt foarte mici. 

"Ce crezi tu? A văzut toate meciurile noastre. Dacă îi plăcea un jucător de la noi nu îmi spunea? Nu mai contau 13-14-15 milioane. Pot eu să îi spun ia-l pe ăla, pe ăla?

Pe vremuri era altceva, când aveam 6-7 jucători în Italia, 7-8 în Spania, câte 4-5 în Rusia, la Șahtior și Dinamo Donetsk. Sper ca ce am făcut eu, să facă alții din generația tânără”, a spus Giovanni Becali, conform sursei citate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel