Superliga Romaniei Giovanni Becali crede că Săpunaru va avea soarta lui Daniel Niculae la Rapid. "Trebuie să înveţe din asta"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Niculae nu va mai fi preşedintele lui FC Rapid din vară, ca urmare a scandalurilor de la startul playoff-ului. Amintim că Daniel Niculae are calitatea de suspect în dosarul Pyro, în care liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a fost arestat, ca urmare a introducerii materialelor pirotehnice pe stadion. 



De atunci, au apărut mai multe voci critice la adresa lui Daniel Niculae, unul dintre cei mai importanţi oameni din procesul renaşterii clubului după faliment şi desfiinţare. Daniel Niculae a participat ca jucător la renaşterea echipei, iar din postura de preşedinte l-a adus la club pe Victor Angelescu, ca finanţator, şi mai târziu a contribuit şi la aducerea lui Dan Şucu. 

Giovanni Becali, cunoscut impresar, îi critică pe antrenorii care se propun la Rapid acum când situaţia financiară a clubului este una stabilă. De asemenea, el l-a avertizat pe Cristian Săpunaru că va avea o soartă similară cu a lui Daniel Niculae dacă va rămâne în cadrul clubului după ce se va retrage din activitatea fotbalistică. 

"Ce, numai Şumudică vrea să vină la Rapid? La Rapid visează cel puţin 4-5 antrenori. Dacă aveau cojones, veneau acum, în ultimile 5-7 etape. Veneau la o barcă care se îneca. De ce nu au vrut să arate cine sunt? Să nu spunem că nu au fost contactaţi. 

Eu cunosc bine Rapidul, am fost preşedintele lor. Şi cu Corsicanu sunt prieten, şi cu ceilalţi de acolo, m-am dus în tribună. Şi cu mine au încercat să facă multe. Ei sunt oameni de înţeles, dar trebuie să le vorbească cineva. Daniel era prea de-al lor. Şi cu Săpunaru se va întâmpla acelaşi lucru. Când termină cariera, va intra în galerie. Ăsta e un defect mare la ei. Eu când m-am dus la ei, i-am spus lui Corsicanu că gata, nu mai jucăm barbut. Că acum eu sunt preşedinte şi el e liderul suporterilor. Mă respecţi, te respect, şi aşa mai departe. 

Mie îmi pare rău de Daniel Niculae, şi de Săpunaru în viitor. Ei joacă un rol de fotbalist-suporter. Eu i-am spus lui Daniel când era jucător să îşi rezolve problemele cu Corsicanu şi cu Boiangiu. Nu unde să îi vadă toată lumea. Şi fără telefoane. Că uite, îmi pare rău de el. Pe cuvântul meu! E o atenţionare şi pentru Săpunaru. S-ar putea să i se întâmple şi lui. Săpunaru trebuie să înveţe din asta dacă vrea să rămână în structurile clubului Rapid", a declarat Giovanni Becali la Fanatik Superliga. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?