Fotbal international Giroud, mesaj pentru fanii AC Milan, după despărțirea de clubul italian

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Internaționalul francez își va continua cariera în campionatul nord-american de fotbal, după ce se desparte de formația italiană AC Milan.



Giroud, la Los Angeles FC

Internaționalul francez al echipei AC Milan, Olivier Giroud, și-a oficializat luni plecarea de la clubul italian, la finele actualului sezon competițional, pentru a-și continua cariera în campionatul nord-american de fotbal (MLS).

„Voi juca ultimele mele două meciuri cu AC Milan. Îmi voi continua cariera în campionatul nord-american”, a declarat Giroud într-un videoclip publicat pe contul de Instagram al clubului din Serie A.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)


El nu a menționat încă numele viitoarei sale echipe, care ar trebui să fie Los Angeles FC. Luna trecută, surse din anturajul jucătorului declarau că acesta a ajuns la o înțelegere cu formația din Statele Unite, echipă din Major League Soccer (MLS), căreia i se va alătura din această vară.

Atacantul în vârstă de 37 de ani, aflat la încheierea contractului cu clubul din Milano, ar fi semnat o înțelegere pe un an și jumătate cu gruparea nord-americană, unde va sosi pe data de 1 august. Perioada de transferuri din MLS debutează pe 18 iulie.

După trei sezoane la AC Milan, unde a fost campion al Italiei (2022), Giroud va juca pentru al optulea club din cariera sa.

La Los Angeles FC, Giroud, care la naționala țării sale a înregistrat 131 de selecții marcând 57 de goluri, îl va avea coechipier pe prietenul și conaționalul său, fostul portar Hugo Lloris, potrivit Agerpres.

În acest moment, AC Milan este pe locul 2 în Serie A, cu 74 de puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?