Handbal Gloria Bistrița învinge Dunărea Brăila și se califică în finala EHF European League

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cele două echipe de handbal din România își așteaptă adversarele din finala mare, respectiv finala mică. Cealaltă semifinală a EHF European League le aduce față în față pe jucătoarele de la Storhamar și Nantes.



Gloria Bistrița joacă finala EHF European League

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a calificat în finala competiției feminine de handbal EHF European League, după ce a învins-o pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 37-26 (20-14), sâmbătă, în prima semifinală desfășurată la Graz.

Cu toate că nu au reușit accederea în ultimul act, brăilencele invită spectatorii să le fie alături mâine, 12 mai, de la ora 16:00, când se va desfășura finala mică. HC Dunărea Brăila va juca împotriva formației Storhamar sau echipei Nantes.

Drumul european continuă și mâine, de la ora 16:00, când Dunărea Brăila va juca finala mică a EHF European League. Luptăm pentru medalia de bronz în competiția europeană! Felicitări, Gloria Bistrița. Succes în finală! Hai, Dunărea! Hai, Brăila! Alb albastră e inima noastră! UNIȚI PENTRU BRĂILA”, a fost mesajul echipei brăilene.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?