Fotbal Gloria Bistriţa renaşte. Iosif Rotariu este noul antrenor, Gabi Balint este în discuţii pentru postul de preşedinte

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Iosif Rotariu a fost confirmat în funcţia de antrenor al echipei Gloria Bistriţa-Năsăud, din Liga 3. Acesta îl înlocuieşte la cârma echipei pe Adrian Falub, care a ratat promovarea în Liga 2 în urma barajului. "Iosif Rotariu este antrenorul Gloriei 2018!

Fostul internațional român, jucător emblematic al generației de aur vine la Bistrița să facă performanță alături echipa de fotbal a clubului nostru.

Cu o carieră impresionantă ca jucător dar și cu experiență ca antrenor la naționala României, Politehnica Timișoara, FC Vaslui și FC Oradea, Iosif Rotariu va antrena începând din 1 iulie Gloria 2018.

Tehnicianul s-a întâlnit astăzi cu conducerea clubului și staff-ul său, a vizitat bazele sportive și în perioada următoare va definitiva lotul și va stabili programul echipei.

Bun venit la Bistrița! Mult succes!", au scris bistriţenii pe Facebook. 

Primele declaraţii ale antrenorului 

”Îmi place foarte mult proiectul de la Bistrița, îmi plac condițiile care sunt aici și, nu în ultimul rând, faptul că e aici și prietenul meu, Gabi Balint. El m-a recomandat și am venit cu mare plăcere!

Îmi propun, pentru că am fost un jucător care a dorit performanță, sunt un luptător, să ajung în play-off și să promovăm! Nu îmi place să pierd, întotdeauna am câștigat ca fotbalist și asta vreau să fac și ca jucător.

Condițiile de aici sunt de Liga 2, jucătorii au toate condițiile să facă performanță, să promoveze în Liga 2. Sunt foarte mulțumit de ce am găsit aici și sper să să reușesc, alături de jucători, de staff și de ceilalți oameni, să ne îndeplinim obiectivul”, a transmis Iosif Rotariu.

Gabi Balint, în discuţii pentru postul de preşedinte 

”E adevărat că am avut niște discuții, însă nu știu ce va urma. În niciun caz nu merg antrenor, pentru că nu mai am entuziasmul de acum mult timp. Să coordonez secția de fotbal, da, poate fi o discuție, dar încă nu am luat o decizie finală.

M-am retras tot mai mult către casă, așa e, încă sunt legat de București, am contractul cu DigiSport. Îmi place ceea ce fac, mi-am amenajat un studio aici. Mi-ar face plăcere să ajut Gloria Bistrița, e clubul-fanion al județului.

Nu prea mi se pare corect sistemul de promovare la Liga 2. Câștigi seria și apoi poți pierde la acele baraje. Mi se pare normal cine câștigă seria să promoveze, locurile următoare e cu totul altceva”, a declarat Gabi Balint pentru ProSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel