Superliga Romaniei "Guardiola din Pipera", noua poreclă a lui Gigi Becali după Rapid - FCSB 4-0

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a primit o nouă poreclă după ce echipa sa a pierdut la scor meciul cu FC Rapid de pe Arena Naţională. 



Rapid a relansat campionatul după ce a învins FCSB cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat. Iacob, Krasniqi şi Rahmani de două ori au fost cei care au marcat pentru victoria giuleştenilor, a doua din acest sezon împotriva lui FCSB. 

Ionel Ganea, fostul atacant al lui Dinamo, l-a poreclit pe Gigi Becali "Guardiola din Pipera" după acest meci. 

"Bergodi a gândit perfect meciul, l-a surclasat pe Guardiola din Pipera. A baricadat centrul cu Oaidă și Hromada, care i-au blocat pe Olaru, pe Șut, dar și eventualele incursiuni ale lui Florinel Coman sau Băluță.

FCSB n-a avut nicio șansă, nicio ocazie cu adevărat mare. Iar pe flancuri la fel, Coman a fost și el blocat de Braun, un jucător puternic, iar dincolo, copilul acela, Bădescu, a dovedit încă o dată că poate face față oricui.

Iar în atac, era de așteptat ca Rapid să fie periculoasă, datorită calității celor de la mijloc în sus. Normal, e și meritul jucătorilor că au respectat strategia antrenorului", a declarat Ganea, conform gsp.ro. 

Becali a spus că putea să îl ia pe Krasniqi, Şucu îi dă replica 

După meciul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a recunoscut că putea să îl ia pe Gigi Becali, dar nu a făcut transferul pentru că i s-a spus că acesta nu evoluează la CFR Cluj şi că nu ar avea loc în echipă de Florinel Coman. Dan Şucu a venit rapid cu replica. 

"Mă bucur că domnul Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Krasniqi, mai ales că vin din partea unui adversar valoros și elogiile sunt cu atât mai importante.

Însă aici există o mare diferență de abordare. Krasniqi mie mi-a fost recomandat de echipa mea, de cei cu care lucrez, de staff-ul care se ocupă.

În ceea ce îl privește pe domnul Becali, înțeleg că dânsul a fost dezamăgit de faptul că i s-a spus să nu-l ia pe Krasniqi și de aceea n-a mai ajuns la FCSB. Deci la noi este practic invers.

Tot ceea ce îmi recomandă echipa de scouting, echipa din conducere, eu am încredere că luăm cei mai buni jucători, fotbaliști care se pretează pe spiritul Rapidului, așa cum este și Ermal Krasniqi", a declarat Șucu la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?