Fotbal international Guardiola nu ia în calcul o revenire la Bayern Munchen

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Pep Guardiola a antrenat trei sezoane la Bayern Munchen, însă actualul antrenor al lui Manchester City nu ia în calcul o revenire în Bavaria. Reprezentanţii lui Pep Guardiola exclus posibilitatea revenirii acestuia la clubul german de fotbal Bayern Munchen, aflat în căutarea unui nou antrenor pentru viitorul sezon, asigurând că tehnicianul spaniol îşi va continua aventura la Manchester City, informează mass-media germană.

"Pep o are pe FC Bayern în inima sa, dar nu vrea să plece de la Manchester City în această vară. Este este foarte fericit la City şi are un contract valabil până în 2025. Revenirea la FC Bayern nu este o opţiune", se precizează într-un comunicat al agenţiei spaniole Tactigrup, dat publicităţii de Sky Sport Germania.

După succesele înregistrate pe banca echipei spaniole FC Barcelona, între 2008 şi 2012, Guardiola şi-a luat un an "sabatic", înainte de a semna cu Bayern Munchen, în 2013. El a petrecut trei ani în Bavaria (2013-2016), perioadă în care a cucerit şapte trofee, inclusiv trei titluri în Bundesliga şi o Cupă Mondială a Cluburilor.

Bayern nu a reuşit în schimb, sub comanda spaniolului, să câştige Liga Campionilor, eşuând în semifinale în trei sezoane consecutive.

Guardiola s-a despărţit de Bayern Munchen în 2016, pentru a o prelua pe Manchester City, alături de care a câştigat până acum 17 trofee, inclusiv Liga Campionilor, în sezonul trecut.

Bayern Munchen se va despărţi la sfârşitul acestui sezon de antrenorul Thomas Tuchel, căruia nu i-au găsit deocamdată un înlocuitor, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel