Fotbal international Guardiola spune că îi va simţi lipsa lui Klopp din Premier League

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurgen Klopp s-a despărţit de Liverpool, iar rivalii din Premier League îi simt deja lipsa. Pep Guardiola, campion pentru al patrulea an la rând cu Manchester City, a avut un mesaj pentru tehnicianul german. 



"Îmi va lipsi mult. Juergen a jucat un rol foarte important în viaţa mea. M-a dus la un alt nivel ca antrenor. Ne respectăm enorm unul pe altul. Vreau doar să-i mulţumesc pentru cuvintele lui", a spus Guardiola, emoţionat.

"M-a ajutat de atâtea ori. M-a ajutat cu echipa sa. A fost un rival uriaş în viaţa mea. Întotdeauna sunt momente când îmi spun că nu am găsit sau descoperit modalitatea de a-i pedepsi. Cu el a fost atât de greu", a adăugat spaniolul despre confratele său german.

Juergen Klopp a anunţat în ianuarie că va părăsi echipa FC Liverpool la finalul acestui sezon, din cauza epuizării, după o colaborare de aproape nouă ani care a început în octombrie 2015.

Klopp, care le-a mai antrenat pe Mainz 05 (2001-2008) şi Borussia Dortmund (2008-2015), a câştigat opt trofee cu Liverpool: un titlu în Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) şi Cupa Ligii engleze (2022, 2024).

Liverpool a încheiat Premier League pe locul 3 cu 82 de puncte, după Manchester City (91) şi Arsenal (89), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?