Superliga Romaniei Hagi îşi laudă echipa înainte de duelul cu FCSB: "Am jucat fotbal, şi fotbal adevărat"

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Farul Constanţa întâlneşte FCSB în etapa a şaptea din playoff. Roş-albaştrii mai au nevoie de un singur punct pentru a se încorona campioni, însă Gheorghe Hagi nu are de gând să le facă misiunea uşoară. 



La conferinţa de presă dinaintea meciului. Gheorghe Hagi a atras atenţia asupra fotbalului bun practicat de echipa sa, mai ales în partidele cu CFR Cluj şi Rapid, ambele câştigate cu 5-1, respectiv 3-1. 

”Vorbesc din când în când, restul sunt la muncă, pe teren. Muncă gratis aproape, de a forma, de a crește, de a dezvolta. Dacă eu n-am dezvoltat jucători și n-am format jucătorii.. Sunt cei mai buni, scuzați-mă.

Toți jucătorii mei au ieșit cei mai buni, Tănase, Coman, Mitriță.

La noi a fost greu cu Băluță, cu Nedelcu, cu Grameni, dar am câștigat campionatul.

Am jucat fotbalul pe care l-ați văzut în ultimele două etape. I-am mâncat pe toți, i-am bătut, i-am nimicit. Chiar am jucat fotbal și fotbal adevărat“, a spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Farul, brand online 

Implicarea lui Gheorghe Hagi la Farul a transformat echipa de la malul mării într-un brand la nivel internaţional, iar fostul decar al naţionalei nu a ratat ocazia de a sublinia acest lucru. 

”Toată lumea să nu uite un lucru, sunt implicat, produc, muncesc de 14 ani. Am coborât de la nivelul la care eram, am venit în România la nivelul care e, mai mult ce să fac.. Numele meu creează în liga națională a României ceva, e un brand mare. Cel mai mare. Brand global, nu românesc. 60 de milioane de căutari.

Farul are un brand global acum în toată lumea. Sunt aici, înseamnă că am făcut și eu liga importantă și cât câștig? 500 de euro, dar am bonusuri. Îmi plac copiii, le-am dat o șansă și lucrez cât pot lucrul ăsta.

Nu-mi pare rău ce am făcut. Am făcut cel mai mare lucru de când m-am lăsat de fotbal, așa cred eu”, a spus Hagi, la conferința de presă de după meci.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel