Handbal Handbaliştii de la Minaur Baia Mare sunt neplătiţi de aproape jumătate de an

Data publicării:
Imagine de JeppeSmedNielsen de la Pixabay
Imagine de JeppeSmedNielsen de la Pixabay

Sunt probleme mari la Minaur Baia Mare, club unde sportivii nu au mai fost plătiţi de luni bune. 



”Sunt neplătiți de patru luni, ieri s-a virat salariul din luna august, asta înseamnă că rămân lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie neachitate. Promisiunile din partea Primăriei sunt ca după aprobarea bugetului, ce va avea loc săptămâna viitoare, se vor rezolva și restanțele. Ianuarie, din punctul nostru de vedere, nu este încă scadent. În contractele sportivilor, scadența intră pe 25 a lunii următoare. La fete avem și luna august, într-adevăr.

Clubul este instituție publică în subordinea consiliului local Baia Mare. Situația are legătură cu criza financiară cu care se confruntă toată lumea în România. Noi suntem guvernați de către legi și ordonanțe care ne blochează. În decembrie am fost limitați la un plafon de 1/10 din plățile anului 2023, ceea ce a însemnat că nu am putut plăti mai mult de o anumită sumă.

Din păcate, avem aceste probleme cu plățile de o perioadă bună de timp, adică mereu suntem în întârziere cu plățile către sportivi. Sperăm ca în acest nou an și rectificarea bugetului va aduce plățile la zi”, a afirmat Raluca Mureșan, director sportiv CS Minaur Baia Mare.

În campionatul naţional de Handbal Masculin, Minaur Baia Mare este pe locul 3, în spatele celor de la CSM Constanţa şi Dinamo. De reţinut este şi faptul că dinamoviştii au câştigat toate cele 16 meciuri din acest sezon. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?