Superliga Romaniei Haos și în vestiare, nu numai pe teren! Detaliile disputei dintre Iacob și Rrahmani

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După meciul din aprilie, dintre Rapid București și Sepsi OSK, Paul Iacob ar fi intrat în conflict cu atacantul Albion Rrahmani, după ce fundașul ar fi făcut un gest ironic la adresa colegului său.



Neînțelegeri pe toate planurile, la Rapid

După șirul îndelungat de eșecuri al echipei alb-vișinii în play-off-ul SuperLigii, se pare că atmosfera dezamăgitoare se regăsește în toate colțurile clubului giuleștean. Unul dintre cele mai recente episoade s-a evidențiat prin conflictul spontan dintre doi jucători rapidiști, respectiv Paul Iacob (27 ani) și Albion Rrahmani (23 ani). Fundașul i-ar fi aruncat ghetele colegului său la gunoi, după încheierea partidei cu Sepsi OSK din 15 aprilie, scor 0-1 în favoarea covăsnenilor.

CITEȘTE ȘI Continuă demisiile la Rapid! Daniel Niculae, următorul giuleștean care părăsește clubul

Paul Iacob nu este la primul și singurul eveniment de acest gen, după ce a fost implicat într-un alt conflict, de această dată cu un suporter, la finalul meciului pierdut în Giulești, cu Universitatea Craiova, scor 1-2.

După înfrâgerea în fața celor de la Sepsi OSK, în care atacantul kosovar a ratat mai multe ocazii de a marca, colegul său nu s-a mai putut abține și a recurs la un gest copilăresc, aruncându-i ghetele lui Rrahmani, în mod simbolic, la gunoi, potrivit iAMsport.ro.

În mod așteptat, golgheterul giuleștenilor nu a rămas indiferent, intrând într-un conflict deschis cu Paul Iacob, aceștia fiind despărțiți de colegii și de membrii staff-ului.

Albion Rrahmani a reușit 17 goluri în 22 de meciuri, în acest sezon din SuperLiga.

Explicațiile ofițerului de presă giuleștean asupra incidentului

Lucian Ionescu a recunoscut că într-adevăr, în mod frecvent, există incidente între colegii unei echipe de fotbal, neconfirmând actele violente dintre cei doi fotbaliști giuleșteni.

„Cel puțin eu nu știu să se fi vorbit de ceva de genul ăsta și nici de vreo anchetă. Din experiența mea în fotbal și din ce mai stau la discuții cu foști jucători, anumite contradicții apar frecvent într-un vestiar, sigur, nu să se ajungă la bătai sau la cine știe ce.

Eu îl cunosc bine pe Iacob, sunt prieten și cu impresarul lui, e un băiat echilibrat, un tip foarte ok, cu vorbele la el. Toți mai avem reacții la nervi, dacă voiam să îl apar spuneam habar nu am și nu intram în amănunte, îl cunosc și mie îmi pare un tip foarte ok”, a fost reacția lui Lucian Ionescu.

Potrivit unor surse din interiorul staff-ului tehnic, „scandalul s-a petrecut in absența staffului tehnic. Bergodi și secunzii lui erau în vestiarul antrenorilor, la 20 de metri distanță, însă au ieșit pe hol pentru a vedea ce se întâmplă în momentul în care din vestiarul echipei s-au auzit urletele fotbaliștilor furioși”.

Căutări intense ale unui nou antrenor

Dan Șucu a început restructurările la clubul giuleștean, desfășurând deja o întâlnire cu antrenorul Marius Șumudică, despre care și-a exprimat admirația.

„M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește…CITEȘTE ÎN CONTINUARE Dan Șucu, despre întâlnirea cu Șumudică: „Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?