Superliga Romaniei Hatem Elhamed, fost jucător al lui Dinamo şi Celtic, îl laudă pe Neil Lennon. "Nimeni nu îl poate păcăli"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Hatem Elhamed, care a jucat pentru Dinamo Bucureşti, dar şi pentru Celtic Glasgow, îl laudă pe noul antrenor al Rapidului, însă îi avertizează pe jucătorii echipei patronate de Dan Şucu. Elhamed a jucat la Dinamo jumătate de an, în 2015, dar şi la Celtic Glasgow, în perioada 2019-2021, când antrenor era Neil Lennon. Acesta îi avertizează pe jucătorii Rapidului cu privire la antrenorul nord-irlandez, dar îl şi laudă pe acesta. 

"Este un antrenor foarte bun și foarte profesionist. Cere maximum tot timpul. Are foarte multă energie și este apropiat de jucători, de asemenea. Le pasă foarte mult de cei pe care îi are sub comanda sa. Dar, totodată, este agresiv atunci când fotbaliștii nu dau totul, la maximum. Nu acceptă nici jumătăți de măsură, nici munca făcută pe trei sferturi.

Nu există: „Este OK azi, lasă că mai fac și mâine!". Nimeni nu-l poate păcăli. Ți-am zis, este un antrenor foarte bun, din toate punctele de vedere", a comentat Hatem Elhamed pentru Gazeta Sporturilor.

Dan Şucu, încântat că Neil Lennon a semnat cu Rapid 

"Mă mulțumește faptul că domnul Neill Lennon, o legendă în Marea Britanie, atât ca jucător, cât și ca antrenor, se alătură proiectului nostru. Luând în considerare cariera sa, este cel mai titrat specialist străin venit să antreneze în România. Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate. Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat. 

Și, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul. Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă. Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată, a declarat Dan Şucu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel