Handbal HC Dunărea Brăila pierde și finala mică a HF European League. Brăilencele, aproape să câștige locul 3

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Una dintre reprezentantele țării noastre nu a putut trece de Nantes în finala mică, dar România mai are o șansă de a se impune în EHF European League prin formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care va înfrunta echipa celor de la Storhamar, în meciul de duminică seară.



Brăilencele revin în meci, dar pierd la penalty

Formația HC Dunărea Brăila fusese învinsă sămbătă, în semifinala EHF European League, de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, scor 37-26 (20-14). Bistrițencele s-au calificat în finala competiției feminine de handbal, unde vor juca împotriva formației Storhamar. Meciul este programat duminică seară, 12 mai, de la ora 19:00.

Brăilencele au revenit spectaculos în meciul din finala mică a competiției, început la ora 16:00, unde au întâlnit handbalistele de la Neptunes Nantes. Cele două formații au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a afla ce echipă se poziționează pe al treilea loc în EHF European League, scor final 39-38.

Încercarea Jelenei Zivkovic de a marca a fost apărată de portarul celor de la Nantens, iar franțuzoaicele au reușit să câștige finala mică a competiției.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?