Handbal HC Dunărea Brăila se alătură CSM București în finala Cupei României! Ultimul act al competiției, la Sala Polivalentă Brăila

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

HC Dunărea Brăila învinge Gloria Bistrița, în a doua semifinală a Cupei României. Brăilencele se alătură bucureștencelor și joacă ultimul act, duminică, de la ora 15:00.



Brăila joacă finala acasă, împotriva CSM București

Derby-ul dintre CSM București și Rapid București, din prima semifinală a Cupei României, s-a finalizat cu victoria „tigroaicelor”, care s-au calificat în ultimul act din Cupa României.

CSM București este câștigătoarea de anul trecut, dar și a anului 2022, astfel că șansa de a câștiga cea de-a treia cupă consecutivă este tot mai mare, după ce a dispus de Rapid, scor 27-23.

Gloria Bistrița și Dunărea Brăila s-au întâlnit în cea de-a doua semifinală, tot sâmbătă, 20 aprilie. Meciul desfășurat la Sala Polivalentă din Brăila a fost dramatic, cu multe răsturnări de situație. În final, HC Dunărea Brăila a reușit să se impună, scor 36-35.

Finala mică se joacă între Gloria Bistrița și Rapid București, de la ora 12:30, duminică, 21 aprilie.

Ultimul act pentru titlul de campioană a Cupei României se joacă tot duminică, de la ora 15:00, la Sala Polivalentă Brăila.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel