Superliga Romaniei Hermanstadt se apără, după ce a fost acuzată de blat cu Poli Iaşi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Hermanstadt a reacţionat, la câteva zile după meciul cu Poli Iaşi, pierdut 1-0, şi a răspuns acuzaţiilor de blat. Sibienii spun că echipa a evoluat doar pe teren în Liga 1 şi elimină din discuţie orice joc de culise. "Suntem pe finalul unui sezon în care, considerăm noi, am reușit să ne consolidăm poziția în prima ligă a fotbalului românesc. Am reușit asta prin investiții/ fapte concrete de ordin financiar, administrativ și sportiv. AM MUNCIT FOARTE MULT! De aceea, sezonul 2023-2024 a fost , este și va rămâne unul care ne-a dat speranțe sau, mai bine zis, ne-a dat voie să visăm frumos! Iar acest fapt se datorează modului în care a evoluat echipa noastră și implicit a rezultatelor obținute pe teren. Repetăm: PE TEREN!

Dacă vorbim de investițiile care au fost făcute pentru a motiva echipa, vă putem asigura că ele au fost și sunt consistente, mai ales pentru clasarea pe unul dintre primele două locuri din clasamentul final al Play-Out_ului. Aducem la cunoștință tuturor celor care citesc acest comunicat că dezaprobăm vehement ,,ipotezele” lansate în spațiul public care susțin, cităm, că ,,ne-am dori să retrogradeze Dinamo București și de aceea am pierdut meciul cu Poli Iași”, mai ales dacă ne gândim la veniturile generate din biletele vândute la meciurile disputate pe Stadionul Municipal Sibiu!

De asemenea, îi invităm în mod responsabil, etic, profesionist și civilizat pe toți cei care au îndrăznit să lanseze acuzații de ,,blat” în spațiul public, legate de meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iași, să prezinte dovezi organelor abilitate! De asemenea, cu acest ,,prilej”, îi rugăm să ne și explice cum în anul 2024 se mai poate face așa ceva și cine și-ar permite să spună cuiva ,,să piardă un meci”, fiind faptă penală...

Altfel, noi știm că nu merităm să fim acuzați pe nedrept și în ,,bătaie de joc”, după toată MUNCA noastră din acest sezon foarte greu și nu numai!", au transmis cei de la Hermanstadt pe Facebook. 

Jucătorii şi antrenorul lui Hermanstadt au explicat eşecul cu Poli Iaşi"A fost lipsă de concentrare în meciul cu Poli Iași. Noi avem bonusuri contractuale pentru primele două locuri din Play-Out și nu ar fi trebuit să le permitem celor de la Iași să câștige. Sunt bonusuri importante! Atât eu cât și colegii mei, ne-am dorit să terminăm ultimul meci pe teren propriu cu o victorie. E normal ca toți cei prezenți pe stadion și nu numai să fie supărați. Au fost momente în care și la meciuri terminate la egalitate să fim contestați”, a declarat Ionuț Stoica, căpitanul A.F.C.Hermannstadt. 

"Din păcate ei au avut oceazia aceea și au jucat pragmatic, fiind, cum se spune, <<cu cuțitul la os>> și ne-au taxat! Asta a făcut diferența. Și noi aveam nevoie de cele 3 puncte, fiindcă valorau foarte mult. Suporterii sunt supărați, pentru că au venit în a doua zi de Paști să ne susțină și am pierdut. Ne cerem scuze față de ei! Ultima impresia contează, așa că la Craiova va trebui să câștigăm ca să facem uitată partida cu Poli Iași. Trebuie neapărat să câștigăm la Craiova! Îmi doresc continuitate și voi rămâne la Sibiu”, a declarat Ianis Stoica, atacant A.F.C.Hermannstadt.

"Repriza a doua cu Poli Iași este cea mai slabă de când sunt la FCH. Reacția noastră după golul lor… NU trebuie să existe în fotbal! Suntem dezamăgiți, e a doua înfrângere pe teren propriu în acest sezon, în fața suporterilor noștri, în ultimul meci din această stagiune pe Stadionul Municipal Sibiu. Trebuie să-ți respecți meseria, să dai totul și să încerci să câștigi fiecare meci! Părerea mea e că meritam să câștigăm acest Play-Out, chiar dacă initial am avut șansa de a ajunge în Play-Off. Conta un rezultat favorabil cu Poli Iași, așa că în caz contrar suntem nevoiți să acceptăm toate criticile.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel