Echipa nationala Horaţiu Moldovan şi Raul Opruţ, titulari pentru România în meciul cu Columbia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Edi Iordănescu a anunţat primul XI al României pentru meciul amical cu Columbia, şi sunt schimbări faţă de partida cu Irlanda de Nord. 



Tricolorii vor începe cu Horaţiu Moldovan în poartă, care îşi face debutul pe Civitas Metropolitano, Andrei Raţiu, Radu Drăguşin, Ovidiu Burcă şi Raul Opruţ în apărare, Marius Marin, Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin la mijloc, Denis Alibec, Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan în atac. 

Titularizarea lui Raul Opruţ vine la doar câteva zile după ce Edi Iordănescu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de fundaşii stânga pe care îi are naţionala la dispoziţie. 

”Avem trei, patru fundași de picior stâng din competiția internă pe care îi urmăresc, dar vreau mai mult de la ei. 

Dumitrescu (n.r. - Andres) a făcut pasul spre Europa, dar s-a întors foarte rapid. M-a supărat. Mi-aș fi dorit să se impună, să nu vină înapoi de unde a plecat, cu tot respectul pentru Sepsi.

Opruț, îl avem acum cu noi. A debutat la echipa națională, a plecat într-un campionat important, și a venit înapoi. Depindem foarte mult și de ei. De ce vin atât de repede înapoi? 

Borza, Țicu... Borza, ca să aibă pretenții să vină la echipa națională, întâi trebuie să-și pună ordine în viață. Eu nu accept gesturi de genul respectiv. Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade de la echipa națională. Când pierzi, ai respect față de cei care te plătesc, față de suporteri. Înainte să ne uităm la partea fotbalistică, să-și pună ordine în viață!

Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă înseamnă că nu sunt mulțumit de soluțiile pe care le am”, a explicat selecționerul după meciul cu Irlanda de Nord. 

Pe banca de rezerve a tricolorilor se află 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel