Cupa României Hunedorenii, dornici de fotbal! Câte bilete s-au vândut într-o zi, pentru semifinala dintre Corvinul și FC Voluntari

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fanii hunedoreni s-au asigurat că vor anima atmosfera din semifinala Cupei României. Duelul dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari este programat miercuri, pe stadionul „Michael Klein”.



Singura participantă din Liga 2, sprijinită de public

Echipa antrenată de Florin Maxim va întâlni formația lui Florin Pârvu, miercuri, 17 aprilie, meci care va începe la ora 19:00. Prima semifinală a Cupei României Betano va aduce din nou suporterii hunedorenilor pe stadionul cu o capacitate de 16.500 locuri, fani în fața cărora s-a înregistrat și calificarea din sferturile de finală. Meciul din acea fază a competiției va rămâne de neuitat pentru reprezentanta Ligii 2, partidă desfășurată împotriva celor de la CFR Cluj, finalizată cu 4-0.

Astfel, fanii Corvinului au redescoperit dorința de a vedea fotbal și au luat cu asalt casele de bilete, pentru meciul din semifinale, cu gândul la calificarea istorică în finala Cupei României. 

Peste 2500 de bilete, vândute într-o zi. Stadionul are un total de 3700 scaune

Entuziasmul transilvănenilor se observă prin prisma rapidității prin care s-au achiziționat nu mai puțin de 2500 de bilete, într-o singură de zi de la punerea tichetelor în vânzare, conform ProSport. De amintit este faptul că stadionul „Michael Klein” din Hunedoara dispune de numai 3.700 de scaune, dar acest aspect nu îi face pe hunedoreni să evite participarea la o semifinală de vis pentru formația lui Maxim.

Cu alte cuvinte, restul fanilor ar urma să fie prezenți la meci și să o urmărească din picioare. Prețul unui bilet la meciul dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari este de 30 de lei, iar elevii au acces gratuit pe baza unui tichet de intrare cu valoare 0, emis de către clubul gazdă.

Corvinul Hunedoara așteaptă și copiii în tribune: 1.860 de bilete de acces general puse la dispoziție

La meciul din sferturile de finală au asistat nu mai puțin de 12.000 de suporteri, partidă în care Corvinul Hunedoara a obținut o victorie uimitoare împotriva celor de la CFR Cluj, scor 4-0. 

De menționat este, totodată, că semifinala care se va juca în două zile arată că hunedorenii au un și mai mare entuziasm, în ultimele 24 de ore achiziționându-se mult mai multe bilete pentru duelul cu FC Voluntari, decât cel împotriva CFR-ului.

Pe de altă parte, pare că ilfovenii au alte obiective de atins. Echipa antrenată de Florin Pârvu ar urma să introducă pe terenul celor de la Hunedoara rezervele echipei, întrucât aceștia au o problemă mai importantă de rezolvat în campionat. FC Voluntari are în vedere salvarea de la retrogradare, ocupând locul 6 în play-out, primul deasupra locurilor care duc la baraj, cu 21 de puncte. Aceeași strategie a fost utilizată și în sferturile de finală, în meciul cu FC U Craiova, câștigat la loviturile de departajare.

După Lucescu, Andone dă lovitura de start la Corvinul Hunedoara – FC Voluntari

Mircea Lucescu și Ioan Andone, ambii legați „sufletește” de echipa hunedoreană, au fost prezenți la partida Corvinului Hunedoara împotriva CFR Cluj. La acest meci, Lucescu a dat, în mod simbolic, lovitura de start a meciului.

În meciul din semifinale, Ioan Andone va fi cel care va da lovitura de start. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel