Echipa nationala Ianis Hagi, acuzat că nu a salutat fanii români. „Tricolorul” a explicat tot: „Aceste informații sunt complet neadevărate”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a transmis un mesaj tuturor suporterilor, spunând ceea ce înseamnă echipa națională pentru el, apreciind totodată susținerea necondiționată a românilor.Ianis Hagi a fost acuzat, în cursul ultimelor zile, că nu ar fi salutat fanii români la sfârșitul meciului pierdut de către naționala Românei, în fața Belgiei, scor 0-2.

Decarul a decis să ofere o explicație publică, mesaj transmis prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Echipei Naționale a României.

Mesajul lui Ianis Hagi pentru suporterii români

„În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susțin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar fără să salut publicul și colegii mei. Vreau să clarific această situație și să vă asigur că aceste informații sunt complet neadevărate.

Imediat după fluierul de final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul și aprecierea mea pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat. De asemenea, am salutat toți colegii mei înainte de a merge la vestiar.”, a spus Ianis Hagi.

De asemenea, el a ținut să afirme din nou importanța pe care o au suporterii români, care îi susțin atât pe el, cât și pe colegii săi, indiferent de rezultatele echipei naționale:

„Pentru mine, echipa națională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament și fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de neprețuit. Publicul român este minunat și am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut și voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat.

Momentele petrecute împreună cu voi pe teren și în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naționalei și să reprezint România în fața voastră. Fiecare strigăt de încurajare și aplauzele din partea voastră înseamnă foarte mult pentru mine și pentru echipă.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră constantă și vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie.”, a mai transmis Ianis Hagi.

Echipa națională a României va evolua miercuri, 26 iunie, în fața selecționatei Slovaciei, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 19:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel