Fotbal international Ianis Hagi, așteptat de turci, dar nu de Galatasaray. Antrenorul care vrea transferul românului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jucătorul român în vârstă de 25 de ani se află pe lista de transferuri a clubului de fotbal scoțian Glasgow Rangers, următoarea sa destinație fiind, cel mai probabil, un club din Turcia.



După ce împrumutul la echipa spaniolă Deportivo Alavés s-a încheiat, Ianis Hagi a revenit la formația Glasgow Rangers, fiind pus pe lista de transferuri. Șanse mari ar fi ca următoarea destinație a lui Hagi jr. să fie în Turcia. Cu toate acestea, nu se discută despre formația Galatasaray, unde Gică Hagi a făcut istorie, ci despre echipa preluată cu două zile în urmă de Jose Mourinho, Fenerbahçe.

Ianis Hagi, în echipa rivalei?

Ianis Hagi se află, în acest moment, în cantonamentul echipei naționale desfășurat la Mogoșoaia. „Tricolorii” se antrenează înainte de a debuta la Campionatul European de fotbal din Germania (14 iunie - 14 iulie), primul meci amical cu bulgarii încheindu-se cu o remiză, scor 0-0. Următoarea partidă la care naționala României este pregătită să evolueze se va desfășura în fața selecționatei Liechtensteinului, vineri, 7 iunie, pe Stadionul „Steaua” din București.

Astfel, chiar dacă mijlocașul are un alt tip de obiective la momentul actual, clubul scoțian caută să îi facă transferul lui Ianis, în schimbul a 3,5 milioane de euro, unul dintre cluburile de fotbal interesate fiind Fenerbahçe, chiar dacă și rivala Galatasaray a luat în calcul, în ultimele luni, transferul lui Ianis Hagi la echipa la care tatăl său a scris istorie.

Mourinho îl vrea pe Ianis Hagi

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, echipa Fenerbahçe îi dă undă verde lui Jose Morinho să caute jucători care să consolideze formația turcă. Pe lista de transferuri a lusitanului ar fi inclus și Ianis Hagi, potrivit sportpesurse.ro

Mourinho a acceptat oferta turcilor de la Fenerbahçe, aceasta nefiind singura primită de către antrenorul portughez. El a avut de ales între mai multe variante, dintre care conducerea echipei clasate pe locul secund în sezonul actual din fotbalul turc și oferta din Arabia Saudită, de la formația Al-Qadisiya.

Totuși, Mourinho a refuzat propunerea celor din Arabia Saudită și a decis să semneze cu turcii de la Fenerbahçe, un contract care expiră în luna iunie a anului 2026. De asemenea, înțelegerea include și o opțiune de prelungire.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?