Homepage Ianis Hagi, atacat încă din copilărie. "Strigau alţi părinţi că joc doar pentru că sunt fiul lui Gică Hagi"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi, împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, a vorbit despre începuturile carierei de fotbalist. “Presiunea a existat de la început. Cum să nu fiu mândru că sunt băiatul lui Gică Hagi? La 7-8 ani când am început fotbalul, a început și hate-ul. Eram un copil şi alţi părinţi strigau de pe margine că joc doar datorită faptului că sunt fiul lui Gică Hagi. Ce pot să le fac? Fiecare are opinia lui.

Când m-am accidentat a fost ca şi cum mi-a luat cineva jucăria de la picior. Pur şi simplu am rămas fără… pauză”, a povestit Ianis Hagi. 

Ianis, titular la Alaves cu Real Madrid 

Fotbalistul român Ianis Hagi a declarat, după ce Deportivo Alaves a fost învinsă de Real Madrid cu 5-0, marţi seara, Stadionul Santiago Bernabeu, că doreşte să încheie sezonul cu capul sus, după cum transmite EFE.

Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, deja ne gândim la partida cu Getafe. Până acum am avut un sezon incredibil, a declarat internaţionalul român pentru canalul DAZN.

Să ne realizăm obiectivul (salvarea de la retrogradare, n. red.) cu patru etape înainte de finalul sezonului este incredibil, dar au mai rămas două partide şi vrem să încheiem cu capul sus, a subliniat mijlocaşul român, unul dintre remarcaţii partidei de marţi.

Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană, a scris EFE în comentariul său.

Hagi, care a evoluat 71 de minute, s-a remarcat prin două şuturi, care au testat reflexele lui Thibault Courtois, revenit după o lungă perioadă în poarta Realului.

Alaves ocupă locul 11 La Liga, cu 42 de puncte, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Homepage
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel