Fotbal international Ianis Hagi, cel mai bun jucător al lui Deportivo Alaves pe Santiago Bernabeu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Deportivo Alaves a fost zdrobită de Real Madrid, scor 5-0, pe Santiago Bernabeu, dar Ianis Hagi, titular, a fost lăudat de jurnalişti după meci. 



Real Madrid a sărbătorit cel de-al 36-lea său titlu de campioană a Spaniei printr-o victorie categorică, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei internaţionalului român Ianis Hagi, Deportivo Alaves, marţi seara pe stadionul Santiago Bernabeu, într-un meci din etapa a 36-a a sezonului.

Madrilenii au înscris de trei ori pe parcursul primei reprize, prin englezul Jude Bellingham (10), brazilianul Vinicius Junior (27) şi uruguayanul Federico Valverde (45+1), După pauză, Vinicius a reuşit dubla, în minutul 70, înainte ca turcul Arda Guler să închidă tabela, în minutul 81, după un assist al brazilianului, scrie Agerpres.

Ianis Hagi a jucat timp de 71 de minute şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeţilor.Românul a avut mai multe ocazii de a înscrie şi a încercat chiar să îl surprindă pe Thibaut Courtois cu un şut de la 60 metri. Acesta a arătat, de altfel, că dă cel mai bun randament în spatele vârfului, pe poziţia de număr 10. 

”Cel mai bun, de departe. A fost foarte implicat și a avut câteva momente de mare calitate. El a fost cel care l-a pus cel mai mult la treabă pe Courtois.

A fost o rază de lumină în noaptea întunecată de pe Bernabeu. Românul, titularizat după 5 luni (n.r. în campionat), a fost singurul care a dat semne de răzvrătire în 'colosseumul alb'”, au scris jurnaliștii de la Noticias de Alava. 

Ce a declarat Ianis Hagi după meci 

”Ne doare această înfrângere. Trebuie să uităm această partidă cât se poate de repede și să ne gândim la ce vom face de acum încolo!

Noi ne-am îndeplinit obiectivul, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Consider că Alaves a făcut un sezon foarte bun.

Mai avem acum încă două meciuri, unde cu siguranță trebuie să jucăm mai bine decât am facut-o astăzi!”, a declarat Hagi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?