Fotbal Ianis Hagi, între Rangers şi Alaves. Presa scoţiană spune că s-ar putea întoarce pe Ibrox

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Scoţienii spun că Ianis Hagi s-ar putea întoarce la Glasgow Rangers, mai ales după ce Deportivo Alaves s-ar fi decis să oferteze un alt mijlocaş pe profilul lui Ianis. "Creatorul de joc a plecat în Țara Bascilor în august, după ce și-a exprimat public frustrările din cauza lipsei minutelor sub comanda lui Beale. Hagi s-a luptat să revină la cea mai bună formă, după accidentarea gravă la genunchi, care l-a lăsat pe margine timp de mai bine de un an.

A optat să facă schimbarea și a ales La Liga, în căutarea minutelor. După două goluri și 14 meciuri în Spania, plus o schimbare de manager la Rangers, viitorul lui rămâne incert. Au existat zvonuri că Alaves ar putea să-l transfere definitiv, dar contractul lui Hagi cu Rangers durează până în 2026.

S-a sugerat, de asemenea, că Phillipe Clement ar dori să se uite atent la mijlocaș. Rapoartele din Spania, dar și din România cred acum că o întoarcere la Rangers devine din ce în ce mai probabilă.

Se spune că Alaves pregătește o ofertă de 600.000 de lire sterline pentru Carlos Vicente de la Racing Ferrol. Spaniolul este văzut ca un jucător cu același tipar ca Hagi, în rolul din spatele atacantului sau aripă dreapta, acolo unde românul a fost folosit și de Luis Garcia", au notat cei de la The Scottish Sun. 

Mircea Lucescu e de părere că Ianis Hagi ar trebui să rămână în Spania 

"Ce pot să spun? El a trecut prin campionatul Scotiei și știe foarte bine ce înseamnă, e unul foarte dur, agresiv. Părerea mea ar fi să rămână în Spania, să lupte pentru a juca acolo, pentru că e alt fel de fotbal, unul tehnic, complet diferit de cel scoțian", a spus Mircea Lucescu, la Fotbal Club.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel