Echipa nationala Ianis Hagi l-a înţepat pe antrenorul lui Deportivo Alaves, după golul cu Columbia. "Ce depinde de mine, fac. Mingea e altundeva"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ianis Hagi a marcat în amicalul pierdut de România la Madrid cu Columbia, scor 2-3, şi nu a ratat ocazia să trimită săgeţi către antrenorul de la echipa de club, Deportivo Alaves. 



În ultimele luni, Ianis Hagi a fost mereu rezervă, intrând pe final sau chiar deloc în meciurile disputate de Deportivo Alaves. Fotbalistul spune, însă, că este pregătit bine, doar că nu ia el deciziile legate de timpul de joc. 

”Nu cred că se pune problema de formă. De fiecare dată când am intrat în acest sezon, fie la echipa națională, fie la club, am jucat bine. Ce depinde de mine, fac. Mingea este altundeva. Eu îmi aștept șansa.

Mister (n.r. - Edi Iordănescu) a fost acolo în ianuarie, a vorbit cu cei de la club, a înțeles situația. Mai mult decât să fiu pregătit și să o fac așa cum o fac mereu pe teren, nu mai pot face. Nu mai depinde de mine. Apoi intervin alți factori.

Eu am luat decizia în vară pe care am fost forțat să o iau, mi-a mers bine până în decembrie, apoi situația nu mai e extraordinară, dar eu sunt în formă, am arătat asta de fiecare dată”, a spus Ianis Hagi după meci. 

Hagi jr nu a fost titular în meciul României cu Columbia, însă a reuşit să pună în pericol poarta adversă odată cu intrarea în teren. 

”Mă simt bine, tot sezonul a fost așa, foarte puternic din punct de vedere fizic. Mereu am intrat motivat, așa a fost și acum. Cam asta depinde de mine.

Cred că nu trebuie să analizăm doar meciul cu Columbia, trebuie să analizăm, la general, ambele partide. Au fost două meciuri-test, în care staff-ul a vrut să găsească anumite răspunsuri, în care a încercat diverse variante.

Spre exemplu, e prima dată când joc optar la echipa națională. Am mai jucat asta la Rangers, dar și în Belgia.

Cei din staff au mai încercat și alte poziții, așa că au fost două teste bune până la urmă. A fost un prim amical în care am atacat și un al doilea în care am jucat mai mult pe contraatac”, a mai declarat fotbalistul. 

În vară, Ianis Hagi se va întoarce la Glasgow Rangers după ce îi va expira împrumutul la Deportivo Alaves, însă e de aşteptat să schimbe din nou echipa, de această dată chiar definitiv. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel