Fotbal international Ianis Hagi, martor la decernarea trofeului de campioană în La Liga. Real Madrid va primi cupa la meciul cu Deportivo Alaves

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid va primi trofeul de campioană din La Liga înaintea meciului cu Deportivo Alaves, care se va disputa pe 14 mai pe stadionul Santiago Bernabeu. Madrilenii trebuiau iniţial să primească medaliile la meciul cu Granada, din deplasare, dar oficialii clubului au refuzat, din respect pentru adversari. 



Real Madrid a devenit campioană a Spaniei în etapa a 34-a, după victoria cu Cadiz, fără să primească însă trofeul, pentru că acest lucru depindea de un eşec al rivalei FC Barcelona pe terenul formaţiei Girona, aşa cum s-a şi întâmplat ulterior (2-4). RFEF a înştiinţat apoi clubul madrilen că va intra în posesia trofeului în următoarea etapă din Lia Liga.

Clubul din capitala Spaniei s-a declarat "surprins" şi a regretat decizia RFEF, precizând că, din "respect" faţă de Granada, care ar putea retrograda în aceeaşi zi, nu vrea să primească cupa la meciul de sâmbătă, 11 mai. Reacţia Federaţiei nu a întârziat să apară, iar după comunicările menţinute, s-a decis că acest lucru se va întâmpla în etapa a 36-a, în care Real Madrid o va înfrunta pe Alaves pe stadionul Santiago Bernabeu, pentru a putea sărbători alături de fanii săi.

Din cauza meciului retur cu Bayern Munchen din semifinalele Ligii Campionilor, care va avea loc miercuri pe Santiago Bernabeu, Real Madrid şi-a amânat întâlnirea cu fanii de la fântâna Cibeles pentru duminică, 12 mai. În condiţiile în care vor primi trofeul două zilei mai târziu, jucătorii madrileni vor sărbători alături de suporteri al 36-lea titlu de campioană naţională din istoria lui Real cu o cupă câştigată într-unul din sezoanele anterioare, precizează EFE, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel