Fotbal Ianis Hagi s-a hotărât unde joacă din vară. Fotbalistul se desparte de echipa spaniolă

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi, jucător împrumutat de echipa Alaves, își va încheia contractul în vară cu spaniolii. Acesta a anunțat că se va întoarce la formația scoțiană Rangers, cu care mai are un an de contract.



Ianis Hagi pleacă de la Alaves și se întoarce la Rangers

Hagi va reveni pe Ibrox, el fiind împrumutat de echipa spaniolă Alaves. Acest contract cu echipa Rangers va expira la finalul sezonului, iar spaniolii nu au o clauză obligatorie de cumpărare în acordul cu scoțienii. Ianis are foarte multe activități de întrepins în următoarele luni, astfel că acesta încearcă să se concentreze asupra tuturor laturilor importante din viața sa.

„Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situații în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai șansa să o arăți. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.”, a declarat Ianis Hagi.

La vară, cum a spus și tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am și Campionatul European. Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, și nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă așteaptă și nu cred că este momentul să fiu negativ”, a mai spus jucătorul de 25 de ani.

Ianis Hagi a jucat doar 53 de minute în anul 2024, în tricoul celor de la Alaves. Acesta a fost avertizat de Edi Iordănescu și muncește mult pentru a prinde un loc în lotul „tricolorilor”, în pregătirea lor pentru EURO 2024.

De asemenea, fiul lui Gică Hagi s-a pronunțat și asupra adversarei naționalei României din grupa E, Ucraina, care a învins Islanda marți seară: „O echipă foarte bună, i-am văzut în primul meci contra Bosniei. Un adversar de nivel european, deci va fi dificil”

Selecționerul are încredere în Ianis Hagi

Edi Iordănescu a fost încântat de jocul lui Ianis Hagi din meciul României împotriva Columbiei, mai ales după ce acesta a adus primul gol în meci. Hagi a intrat după pauză, reușind să încheie cursa indestructibilă a sud-americanilor, care conduceau cu 3-0.

„Ianis, în ciuda minutelor extrem de puține de la club, a intrat și a impactat imediat și a fost jucătorul care a transmis încredere și personalitate când a intrat. Îmi doresc ca el să dea un mesaj pentru clubul lui, să meargă și să primească șanse, pentru că le merită. Vă spun că luam în calcul să începem cu el, dar îl expuneam să joace la 4 zile distanță.”, a spus Iordănescu.

„Nu a jucat luni întregi și m-am gândit că este un risc. M-am gândit să intre cu prospețime în a doua repriză. Îmi doresc ca el să joace la club, dar știu că nu e ușor să joci în Primera”, a încheiat Edi, conform as.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel