Fotbal Ianis Hagi, transferat la Galatasaray! Fiul lui Gică Hagi pleacă de la Rangers

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi va pleca în vară de la Deportivo Alaves, echipa care l-a împrumutat de la Rangers și își va continua cariera în tricoul celor de la Galatasaray. Presa din Turcia relatează faptul că aportul lui Gică Hagi asupra luării deciziei de către fiul său a fost foarte mare.



Mutare de ultimă oră - Ianis se întoarce în Istanbul

Presa din Turcia confirmă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Jucătorul născut la Istanbul a anunțat, cu câteva zile în urmă, că va pleca de la echipa spaniolă unde era împrumutat de clubul Rangers, întorcându-se din vară să joace pentru scoțieni.

Cu toate acestea, se pare că Ianis Hagi va evolua pentru echipa la care tatăl său a realizat cele mai multe succese în carieră.

Publicația Aksam, citată de cotidianul Fotomac, notează că fiul lui Gică Hagi va juca din vară pentru clubul din Turcia

Sursa citată scrie că Ianis Hagi se va alătura lotului lui Galatasaray din vară, cel mai probabil după competiția din Germania, dacă jucătorul de 25 de ani va fi inclus în lotul selecționatei lui Iordănescu.

În acest sezon, Ianis Hagi are două goluri și un assist la echipa pe care o va părăsi în vară, Deportivo Alaves, în totatul de 22 de apariții.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?