Tenis Iga Swiatek administrează un nou „bagel” la Indian Wells. Liderul WTA își ia revanșa în fața Lindei Noskova

Data publicării:
agerpres
agerpres

Iga Swiatek, liderul WTA, a trecut vineri, 8 martie, de Danielle Collins (56 WTA) în două seturi, 6-3 6-0, ca mai apoi să își ia revanșa duminică, 10 martie, în fața Lindei Noskova (29 WTA), jucătoare ce a eliminat-o de la primul Grand Slam al anului. Duelul cu cehoaica a înregistrat un nou „bagel” pe care Swiatek l-a oferit la turneul de la Indian Wells.



Revenirea „brutăriei Igăi”

Iga Swiatek (1 WTA) continuă parcursul fără greșeli de la Indian Wells, învingând-o în al treilea tur pe Linda Noskova (29 WTA) cu scorul de 6-4 6-0, luându-și revanșa în fața cehoaicei, după eșecul din iarnă, de la Australian Open. Aceasta a trecut de adolescenta din Cehia în doar 73 de minute.

Jucătoarea poloneză înaintează în sferturile de finală de la BNP Paribas Open, după ce a administrat deja două bagel-uri în cele două meciuri jucate, atât împotriva lui Danielle Collins, cât și împotriva tinerei cehoaice, Linda Noskova.

Liderul WTA o va înfrunta pe Yulia Putintseva (79 WTA) din Kazahstan. Aceasta din urmă a trecut în mod decisiv duminică, 10 martie, de jucătoarea Madison Keys (20 WTA), cu scorul de 6-4 6-1. 

Înfrângerea dureroasă de la Australian Open

Linda Noskova a trecut de liderul WTA în trei seturi, scor 6-3 3-6 6-4, la primul Grand Slam al anului, devenind prima adolescentă care a învins o jucătoare numărul 1 mondial la acest turneu în ultimii 25 de ani. Totuși, revanșa lui Swiatek de la turneul american de 1000 puncte WTA a arătat un meci competitiv în prima parte, poloneza închizând al doilea set cu scorul de 6-0.

„Am făcut niște greșeli la început. Cred că am încercat să termin raliurile prea devreme.”, a declarat Swiatek, conform tennis.com. Cu toate acestea, ea a fost încrezătoare pe tot parcursul întâlnirii: „Dar știam că dacă voi rămâne consecventă și voi face mai puține greșeli, șansele mele vor veni”.

Multipla campioană de Grand Slam reîncepe o serie de victorii, după înfrângerea neașteptată din semifinalele turneului de la Dubai WTA 1000, unde a fost învinsă de rusoaica Anna Kalinskaya cu scorul de 6-4 6-4.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?