Superliga Romaniei Îl vrea Universitatea Craiova pe Gică Hagi? Ce a spus antrenorul Farului despre posibilitatea unui contract cu oltenii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce clubul oltean s-a despărțit de bulgarul Ivaylo Petev, patronul Universității Craiova caută soluții pentru echipă. Gică Hagi a răspuns la întrebările legate de eventualitatea de a prelua formația din Bănie.



Hagi nu spune „Nu” altor echipe străine, dar e hotărât: „În România, voi fi numai la Farul”

Gică Hagi nu exclude posibilitatea de a prelua un club de fotbal din străinătate, dar declară în mod clar că nu va prelua o altă echipă din SuperLiga, alături de Gică Popescu: „Gică poate să vină, e al vostru, ar fi bine din punctul meu de vedere... Dar cu mine nu, la noi scrie 'Farul Forever' când intri la baza noastră. În România, voi fi numai la Farul! După aceea, afară pot merge oriunde, dar în România e numai Farul!”, a spus „Regele”.

Mai mult decât atât, Gheorghe Hagi a explicat care sunt motivele pentru care nu ar alege să antreneze o altă formație din prima ligă a României:

„Farul m-a crescut, Farul mi-a dat prima oară de mâncare, așa că m-am întors acasă. Sunt netransferabil, bineînțeles. Nu se poate! Cu părere de rău - că știți cât vă iubesc și respect - era și o datorie de-ale mele la un moment dat, între ghilimele, dar ce să facem?! Drumurile așa au fost.

„Vă respect și iubesc, îmi place mult când ajung aici, îmi plac spiritul și tot ce există aici, dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică care sunt”, a declarat Hagi, ca răspuns la întrebarea unui reporter craiovean.

Echipa condusă de Gică Hagi, Farul Constanța, se află pe locul 4 în clasament, cu 29 de puncte, după patru etape, la două puncte distanță de locul 3, ocupat de Universitatea Craiova. Meciul următor al constănțenilor este programat pentru data de 19 aprilie, când îi vor întâlni pe clujenii de la CFR. Partida începe la ora 20:30 și are loc pe Stadionul Central al Academiei Hagi.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel