Superliga Romaniei Ilie Dumitrescu a picat în capcana lui Gigi Becali. "Am sunat la Ligă şi la Federaţie să cer voie..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Eduard Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 al partidei dintre Farul şi FCSB, încheiată cu scorul de 1-0 pentru roş-albaştri.



Gigi Becali a spus, ulterior, că el a fost cel care a decis schimbarea şi că regulamentul permite.

”Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic... Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. (n.r.- Radaslavescu) A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze (n.r.- coechipierii) dacă a jucat prost și a fost schimbat?

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu... A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut. Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat.

Când a schimbat Hagi în minutul 15...? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren? Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Ilie Dumitrescu a picat în capcana lui Becali 

Tot la Digisport, Gigi Becali a spus, în mod ironic, că a sunat la FRF şi la LPF pentru a cere acordul pentru această schimbare, iar Ilie Dumitrescu a crezut că latifundiarul vorbeşte serios. 

”Eu am întrebat înainte, am dat telefon la Ligă și la Federație. L-am întrebat pe Burleanu: 'Domn'e, se poate face schimbare?'. A zis că da, cică, cică ai voie să faci schimbare, așa mi-a zis.

Dacă voi spuneți că nu știu ce... Avem de luat un campionat pe milioane și milioane de euro”, a spus Gigi Becali.

”Stai, mă, ai cerut acceptul? Că n-am înțeles”, a reacţionat Ilie Dumitrescu. 

Marius Lăcătuş a fost cel care l-a lămurit pe Dumitrescu. ”Nu, mă, face caterincă, tu nu-ți dai seama?”. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?