Superliga Romaniei Ilie Dumitrescu îi laudă pe Dorinel Munteanu şi Gheorghe Hagi, după rezultatele reuşite cu Farul şi Oţelul Galaţi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ilie Dumitrescu şi-a lăudat foştii colegi din Generaţia de Aur, Gică Hagi şi Dorinel Munteanu, pentru munca pe care o depun la Farul Constanţa, respectiv Dorinel Munteanu. 



Gheorghe Hagi a reuşit câştigarea titlului sezonul trecut, cu Farul Constanţa, însă în acest sezon tremură pentru calificarea în playoff. Ilie Dumitrescu spune că nevoia de vânzare a jucătorilor afectează foarte mult rezultatele echipei. 

"Performanţa reuşită de Gică Hagi e inimaginabilă. Să începi din Liga 4, Liga 3, şi în 7-8 ani să câştigi titlul... A câştigat cu Viitorul, apoi a câştigat şi cu Farul. Vorbeam recent într-o emisiune de asta. Mazilu, Alibec, Artean. Nu joacă acum nici Băluţă, nici Nedelcu. Au plecat 6-7 jucători faţă de sezonul trecut. El pleacă anual cu handicapul ăsta. Nu ai cum să fii la fel de bun dacă schimbi 5-6 jucători în fiecare an, oricât de bun antrenor ai fi. L-a vândut pe Borza, l-a vândut pe Aioani. E greu rău de tot! E nevoit să facă asta. Este greu rău de tot să fii la fel. El este la zi cu toate plăţile, e un club pe profit, ceea ce contează foarte mult", a declarat Ilie Dumitrescu la podcastul lui Mihai Morar. 

Ilie Dumitrescu l-a lăudat şi pe Dorinel Munteanu, despre care spune că face o muncă foarte bună la Galaţi. Oţelul nu mai are şanse matematice de calificare în playoff, însă a luptat pentru acest lucru până în etapa 29. În plus, Oţelul Galaţi a fost neînvinsă în deplasare timp de 22 de etape. 

"Dorinel Munteanu are şi el un proiect interesant la Galaţi. A început din Liga 3. A promovat succesiv. A declarat oficial că vrea să lupte pentru intrarea în playoff. E o treabă foarte bună pe care el o face acolo", a mai spus Ilie Dumitrescu. 

Şi Hagi a lăudat, recent, munca depusă de Dorinel Munteanu la Oţelul. 

"Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune. Şi unii îl critică. Dar de ce? Că e din Generaţia de Aur. Nici ăla nu-i bun. Eu cred că ar trebui să tacă majoritatea şi să asculte de noi, cu tot respectul. Pentru că noi chiar ştim ce înseamnă performanţa.

Noi chiar ştim. Chiar ne pricepem. Că mulţi vorbesc, puţini se pricep. Puţini cunosc nivelul ăla european, dar le înghiţim, le luăm cu noi, vedem ce-om face. Mai facem un meci de adio, ca babele, ca moşii, ce dracului...Când o să mai facem şi noi ceva pe afară? Să vedem dacă mai pot. O să demonstrez iar/ Să vedeţi ce arăt. Că noi avem ambiţie. D-aia am ajuns departe.

Toţi jucătorii din Superligă sunt talentaţi. Toţi. Dar de aici până să fii valoros, să faci performanţă, diferenţa o face ambiţia. Zi de zi. Să facă mai mult, să nu se sature. Asta face diferenţa. Nu vorbe. Pe teren”, a declarat Gică Hagi după meci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?