Turnee ATP Ilie Năstase răspunde nemulțumirilor privind lipsa wild-card-urilor pentru tenismenii români, la Țiriac Open: „La turneu e nevoie de nume...”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul tenismen român a explicat motivele pentru care jucătorii de tenis din țara noastră nu au primit wild-card pentru tabloul principal al competiției ATP 250 de la București, spunând că aceștia au dispus de o invitație, totuși, pentru faza calificărilor.



Wild-card-uri s-au dat - însă doar pentru calificări

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, vineri, că jucătorilor români li s-au acordat wild card-uri în calificări și nu pe tabloul principal al turneului Țiriac Open, găzduit zilele acestea de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală. Acesta a motivat decizia ca bazându-se pe obligația celor de la ATP pe care o aduc organizatorilor competiției, și anume participarea sportivilor cu nume importante în cadrul turneului.

„S-au dat ceva wild card-uri în calificări. Dar la turneu e nevoie de nume, ATP ne obligă să aducem jucători importanți. Nu că sunt jucătorii români prea slabi... dar sunt ceilalți mai buni, să spunem așa.”, a explicat Ilie Năstase.


CITEȘTE ȘI Primele nemulțumiri la Țiriac Open: Filip Jianu, dezamăgit de lipsa wild-card-urilor pentru tenismenii români

Năstase poate conduce orice fel de mașină

Prezent vineri la evenimentul organizat cu ocazia includerii mașinii Mercedes AMG One la salonul Țiriac Collection din Otopeni, Ilie Năstase a menționat că are curaj să conducă acest model, chiar dacă el costă 2,8 milioane de euro.

„Țiriac colecționează de când jucam noi tenis, cred că prima mașină a luat-o în 1969. Eu am avut pasiune pentru scutere, pentru biciclete... Aici este cea mai importantă colecție de mașini pe care am văzut-o vreodată. Și eu o să mă zbat și o să reușesc ca galeria Țiriac Collection să fie introdusă în turul Bucureștiului, așa ne facem și noi puțină publicitate.

Am curaj să conduc mașina asta... ce, e avion?! O să-l întreb pe Țiriac cum se conduce. Mă lasă să o conduc... mă lasă, că i-am dat scuterul meu. E un schimb, îi dau scuterul, îmi dă mașina”, a spus în glumă Năstase, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel