Superliga Romaniei Implicarea lui Mircea Lucescu la Dinamo, recunoscută de oficiali. „I-am dat și dânsului o listă...”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Administratorul oficial al clubului de fotbal din „Ștefan cel Mare” a descris modul în care „Il Luce” se implică în procesul de transferuri făcut de echipă în această vară.



Dinamo București a reușit să se salveze de la retrogradarea din Superliga României după ce a învins formația din divizia secundă, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor general 2-0, în dubla manșă a barajului de menținere/promovare în Superliga.

Astfel, clubul se pregătește pentru o reconstrucție, după ce deciziile luate în sezonul recent încheiat nu au dat roade. Administratorul special al dinamoviștilor a recunoscut că Mircea Lucescu îi ajută în vederea alegerii și consolidării unui lot de tineri jucători.

Nicolescu: „Este destul de apropiat de club”

„Noi ne-am văzut săptămâna trecută cu Mircea Lucescu. I-am dat și dânsului o listă pe care îi avem în vizor. Avem o strategie legată de jucători tineri, români, cu care putem să construim.

Am discutat și despre potențialele soluții pentru postul de director sportiv. Am vrut să mergem împreună la barajul celor de la CS Dinamo. Vrem să găsim o cale să ne apropiem de Clubul Sportiv.

Din punctul ăsta de vedere, am rămas doar la declarații frumoase, deși am înaintat documente pentru a merge mai departe. Suntem doar la nivel de declarații frumoase.

Este destul de apropiat de club. Pe cât posibil, vrem să îl ținem cât mai aproape și să se implice în orice fel. Dânsul are și el prioritățile lui, însă ne-a spus clar că nicio prioritate din țară nu este peste Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Viitorul lui Politic este la Dinamo

Andrei Nicolescu a ținut să reitereze ideea conform căreia Politic va rămâne la echipă, spunând: „Dennis are contract cu Dinamo, a fost o promisiune și a reușit cumva să confirme.

Sperăm ca la anul să devină acel jucător decisiv pe care nu l-am avut anul ăsta și, evident, așa cum i-am spus și lui, suntem dispuși să ne așezăm la masă și să negociem anumite detalii”, a mai declarat administratorul special al clubului de fotbal din „Ștefan cel Mare”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?