Fotbal Impresarul Florin Manea este la cuţite cu Florin Răducioiu, după ce atacantul Generaţiei de Aur l-a acuzat de "ciobănie" pe Radu Drăguşin

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)

Radu Drăguşin, fundaşul naţionalei României şi al celor de la Genoa, a primit titlul de fotbalistul anului în România. Cu toate astea, nu toată lumea e de acord. Florin Răducioiu a răbufnit şi a criticat acordarea premiului lui Drăguşin, spunând că s-a ajuns la premierea "ciobăniei". Impresarul Florin Manea a ieşit la atac. 



"Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a declarat Florin Răducioiu, citat de GSP

Florin Manea a ieşit la atac. "A uitat că îl ameninţa să semneze cu o impresară cu care e asociat?"

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a avut un atac virulent la adresa fostului fotbalist din Generaţia de Aur. 

"Îmi e rușine de rușinea lui Răducioiu… nu știu cum aș putea să comentez derapajul lui la adresa lui Radu Drăgușin… este incalificabil..

Rușine celor care au votat??? Rușine să-ți fie ție pt că poți vorbi așa de un fotbalist pe care l ai antrenat o lună de zile și care a dat dovadă că e român adevărat și după 8 ani de Italia vorbeşte perfect limba noastră.

Uită Florin Răducioiu că după 3 luni de Italia uitase limba română? Uită Florin Răducioiu că îl amenința pe Radu să semneze cu o anume impresară cu care el era asociat? Uită Răducioiu că un coleg de-al său a luat "fotbalistul anului" de multe ori şi în perioada aia juca marele Gheorghe Hagi? Uită că Fabio Canavaro a fosf Balon de Aur şi jucau Ronaldo, Zinedine Zidane?

Am văzut atacuri la adressa mea și a lui Radu Drăgușin de care sincer ar trebui să fim mândri. Îmi pare rău să vorbesc de italianul Răducioiu, care a fost fotbalist bun dar nu la nivelul lui Cămătaru, Dudu Georgescu, Dumitrache, Sandu Neagu, Marcel Raducanu, Oblemenco, Adi Mutu, Ionel Augustin și pot sta până dimineață. Fără să pun Hagi, Balaci, Dobrin, Dumitru, Iordănescu și încă mulți.

Dar se pare că, așa cum a uitat limba română, a uitat și bunul simt, respectul și eleganta… Rușine să fie celor 55 de mii de oameni  care i au strigat numele lui Radu pe Național Arena, că Răducioiu le știe mai bjne.

Rușine Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ovidiu Burcă, Giorgio Chielini și tuturor care l-au văzut cel mai bun. Ne este rușine tuturor, Florin Răducioiu, dar mie îmi e rușine cel mai tare de … come se dice la voi?? De tine.

Ps: O să continui să fac ce știu, iar Radu o să mă facă mândru și pe mine și pe toți românii adevărați și patrioți…. Capisci florine ??? Toți suntem necunoscători, iartă ne!", a scris Florin Manea pe Facebook joi noaptea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?