Echipa nationala "În vară, Hagi fie va fi împrumutat, fie va fi vândut". Anunţ din Scoţia despre soarta lui Ianis Hagi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, însă nu a reuşit să se impună. Scoţienii au făcut un anunţ important despre viitorul fotbalistului. 



"În vara trecută, am publicat un material în care am scris că Ianis Hagi nu mai contează atât de mult pentru Rangers. Clubul nu mai are nevoie de el în prezent. Aventura eșuată a lui Ianis Hagi în La Liga continuă, în timp ce pe postul de număr 10, dar și în benzi, Rangers este acoperită cu mulți jucători talentați.

De asemenea, și-a complicat și situația la Rangers, când a cerut să joace mai mult, apoi a aruncat cu noroi în club în Spania, când a spus că acolo și-a dorit să fie, deși era doar împrumutat. Hagi nu se va mai întoarce.

Rangers i-a dat numărul său lui Fabio Silva. În vară, Hagi fie va fi împrumutat, fie va fi vândut. Philippe Clement a fost clar: vrea doar jucători care doresc 100% să fie la acest club, iar Hagi nu se califică, având în vedere ceea ce a spus", scriu cei de la Ibrox Noise.

Ianis Hagi a declarat recent că nu simte presiune la Alaves 

"Nu am simțit presiunea retrogradării, chiar dacă Alaves a promovat. Suntem bine acum, în primele 12 din Spania. Nu simt o anumită presiune. Până acum am fost la echipe care s-au luptat pentru trofee, pentru campionat.

Presiunea de acolo este inimaginabilă. La Rangers, 3 ani și jumătate. Când câștigi e ceva normal. Câștigi 50 de emciuri, apoi pierzi două meciuri și poți pierde totul, este un sezon ratat. Presiunea de a te lupta la trofee nu se poate compara cu nimic", a spus Ianis Hagi, pentru Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?