Superliga Romaniei Încă un portar pentru Oțelul Galați. Ce jucător a fost cooptat de gruparea lui Dorinel Munteanu

Data actualizării: | Data publicării:
Captură de ecran Oțelul TV
Captură de ecran Oțelul TV

Clubul de fotbal de la malul Dunării cunoaște o serie de modificări importante în lot, ultimul transfer anunțat fiind al unui nou portar.Portar ucrainean pentru trupa oțelară

Portarul ucrainean Maksym Kovalov a semnat un contract valabil pe un an cu echipa Oțelul Galați. Jucătorul a evoluat ultima dată în prima ligă din Bulgaria, pregătindu-se să se alăture noilor săi colegi în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Kovalov, în vârstă de 23 de ani, este născut la Odesa și are 1.88 metri. Ucraineanul a jucat pentru puțin timp în eșalonul secund al țării sale, ca mai apoi să evolueze în campionatele din Republica Moldova și Bulgaria. El a reprezentat formațiile Zimbru Chișinău și Pirin Blagoevgrad, pentru echipa din urmă bifând 47 de apariții în ultimele două sezoane, atât în Liga 1, cât și în Cupă.

Maksym și-a încheiat relațiile contractuale cu Pirin după ce formația din sud-vestul Bulgariei a retrogradat în al doilea eșalon.

Mesajul noului portar al dunărenilor

„România este o experiență nouă pentru mine și mă bucur că am ajuns la Oțelul, una dintre cele mai apreciate echipe din Superliga. Am înțeles că va fi o concurență mare pe postul de portar, însă sunt pregătit să dau tot ce pot pentru a-mi demonstra valoarea. Important este să luăm cât mai puține goluri și implicit să câștigăm cât mai multe meciuri.

Hai, Oțelul!” a transmis Kovalov.

Această mutare vine după ce Eduard Pap a părăsit clubul oțelar și a semnat cu FC Botoșani, iar Iustin Popescu s-a alăturat Oțelului, de la formația Chindia Târgoviște.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel