Tenis Incredibil: Andrey Rublev, nerecunoscut de fanii americani! Ce sportivi au trecut neobservați la Indian Wells

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce oficialii ATP Tour au realizat un episod ce a stârnit amuzamentul fanilor despre așa-zișii actori care joacă rolurile de jucători de tenis în viața lor cotidiană, aceștia au întâmpinat pasionații sportului alb cu un nou clip, care a devenit viral pe social media.



Andrey Rublev desfășoară serviciul de pază la Indian Wells

Numărul 5 ATP, Andrey Rublev, a jucat rolul de agent de securitate, întâmpinând fanii de tenis la intrarea pe arena turneului californian, Indian Wells. Cu toate că unii oameni l-au recunoscut, chiar dacă acesta era deghizat într-o oarecare măsură de organizatorii ATP Tour, acesta a trecut neobservat pe lângă unii suporteri ai sportului alb. Mai mult decât atât, o fană l-a întrebat dacă este, de obicei, confundat cu tenismenul italian, Jannik Sinner, date fiind unele trăsături comune pe care le prezintă aceștia: „- Stai, cu cine zice lumea că arăți, de obicei?”, întrebare la care rusul a răspuns ezitant: „- Mm... nu știu...”, fana menționându-l, imediat, pe jucătorul italian: „- Aa, știu! Cu Sinner!” a încheiat aceasta, stârnindu-i amuzamentul tenismenului.

Nu numai Rublev a fost recrutat pentru punerea în scenă a amuzantului episod, ci și alți jucători de tenis, precum prietenul său cel mai bun, Daniil Medvedev, Holger Rune, Alex deMinaur, Maria Sakkari sau Ons Jabeur.

„Ești fratele lui Medvedev?”

Asemenea ipostazei lui Andrey, și Daniil Medvedev s-a amuzat în interacțiunile sale cu fanii. Nu toți l-au recunoscut, acesta intrându-și foarte bine în rolul acordat de către specialiștii ATP Tour. Într-un dialog cu un domn care a remarcat asemănările izbitoare ale „vânzătorului” Daniil cu cele ale jucătorului profesionist Daniil, rusul a continuat să își mențină poziția de angajat. Întrebat dacă „este fratele lui Medvedev”, acesta a răspuns: „- Asta mă întreabă toată lumea! Mai și cer să facă poze cu mine!”, afirmație la care s-a arătat mirat fanul: „- Îți cer să facă poze cu tine?!”. Continuând dialogul, rusul a mai amintit: „- Spun că arăt ca Medvedev, e uimitor!”

Cu toate acestea, mulți dintre fani au putut să remarce prezența vedetelor din circuitul masculin și feminin, în împrejurimile arenei de tenis de la Indian Wells. Aceștia dintâi le-au solicitat jucătorilor să facă poze alături de ei, încurajându-i în privința următoarelor competiții.

Întregul clip poate fi vizionat pe canalul oficial de Youtube al celor de la ATP:

Youtube video image

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?