Fotbal international Informații controversate: vine sau nu Zinedine Zidane la Bayern Munchen?

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Presa internațională scrie că șansele ca Zinedine Zidane să devină antrenorul formației Bayern Munchen sunt foarte mari, dar francezul ar prefera să conducă o altă echipă.



Bayern îl vrea pe Zidane, Zidane vrea Manchester

Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern Munchen pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo Deportivo.

Citând surse apropiate negocierilor, Mundo Deportivo menționează că Zidane este „la un pas” de a semna înțelegerea cu clubul Bayern Munchen, care va rămâne, la finalul actualului sezon, fără antrenor, Thomas Tuchel anunțându-și plecarea cu ceva timp în urmă.

Și ziarul spaniol Marca a indicat că negocierile dintre fostul antrenor al lui Real Madrid și oficiali ai bavarezilor sunt avansate.

Presa germană menționa, încă de la finele lunii februarie, că fostul internațional francez Zinedine Zidane, fără angajament după despărțirea de Real Madrid, este unul dintre numele vizate pentru postul de antrenor al echipei de fotbal Bayern Munchen.

Conform postului de televiziune Sky Sport Germania, Zidane figura pe lista stabilită de oficialii lui Bayern pentru înlocuirea lui Thomas Tuchel.

Cu toate acestea, Julian Nagelsmann, selecționerul naționalei de fotbal a Germaniei, este și el încă „în cărți” pentru banca tehnică a bavarezilor, potrivit Agerpres.

Totuși, publicația franceză L'Equipe susține că Zinedine Zidane ar prefera să preia frâiele echipei Manchester United decât pe cele ale lui Bayern Munchen.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel