Superliga Romaniei Informaţii de culise din vestiarul FCSB. Liderul galeriei îl laudă pe Florinel Coman. "A dat cu pumnul în masă..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB-ului, a venit cu informaţii de culise din vestiarul echipei. FCSB a câştigat clar ultimele două meciuri din Superligă, 3-0 cu Hermannstadt şi cu 3-1 cu Poli Iaşi, însă a avut şi o serie mai puţin bună de partide. Aici a intrat în scenă Florinel Coman, care şi-a revitalizat colegii, spune Mustaţă. 

”Toți suntem nervoși când pierde FCSB. Și eu am fost nervos acum 3-4 etape și am luat atitudine față de jucători și am discutat cu ei. Ambiția și dăruirea îți aduc rezultate. Noi am avut o discuție cu jucătorii, a avut Florinel Coman o inițiativă corectă și perfectă pentru suporteri, a luat inițiativa să discute și transmită suporterilor să vină alături de echipă.

Îmi închipui că au discutat între ei că ceva se întâmplă și nu merge. Cred că au înțeles mesajul nostru al suporterilor că dacă ai dăruire, atitudine, ambiție și joci fotbal fără individualism atunci câștigi. Asta se vede de 2 etape, de la Cluj de fapt, unde ai făcut presing din minutul 18 după ce ai luat primul gol și ai realizat că trebuie să câștigi.

Din minutul 18 de la Cluj poți să spui că ai jucat fotbal. La fel cu Hermannstadt acasă ai făcut presing în terenul lor. Același lucru l-au făcut și aseară, iar acest lucru îți aduce rezultate", a declarat Gheorghe Mustaţă la Fanatik

Informaţii de culise din vestiar. Florinel Coman "a dat cu pumnul în masă"

”Contează foarte mult ca un jucător să vină și să dea cu pumnul în masă ca lider, că Florinel este lider în echipă. Cred că jucătorii care intră în vestiar și au o inițiativă în fața colegilor și vin cu ambiția aia cu care venea Mirel Rădoi ‘bă, gata, intrăm în teren, asta e este, 1-0 dăm drumul la treabă’ sunt lideri.

O ambiție de genul ăsta te poate dezgheța pentru a reuși un joc bun. Din partea lui Florinel a venit o inițiativă foarte bună de ambiție și de a transmite suporterilor să fie alături de echipă pentru că au realizat și ei că jocul nu prea era bun.

Ai pierdut puncte care te puteau duce acum la 20 de puncte în față. Dacă ne aducem aminte anul trecut, ne rugam să se încurce CFR-ul sau Farul, noi eram la 14 puncte de prima clasată, dar pierdea Farul și pierdeai și tu și nu reușeai să te apropii. Anul ăsta e invers, pierd ei, câștigăm noi”, a spus mai spus Mustaţă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel