Tenis Înfrângere dureroasă pentru elevul lui Mouratoglou la Miami. Explicațiile lui Rune și comentariile fanilor despre prestația sa slabă

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Holger Rune și-a motivat nivelul slab de joc din meciul disputat împotriva ungurului Marozsan, în turul doi al turneului Masters 1000 de la Miami. Danezul regretă că nu s-a retras înaintea partidei, explicând că s-a simțit rău dinainte ca aceasta să înceapă.



Rune găsește scuze pentru prestația sa

Actualul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune (7 ATP), a fost învins, în cea de-a doua fază a competiției din Florida, de către ungurul Fabian Marozsan (57 ATP). Meciul disputat de către danez a fost unul extrem de slab, maghiarul încheind duelul într-o oră, în minimum de seturi, scor 6-1 6-1.

Se pare că înfrângerea lui Rune este una dintre cele mai rușinoase eșecuri din cariera sa, întrucât a câștigat doar două game-uri în fața adversarului său. Holger Rune a anunțat, printr-o postare pe fostul Twitter, actual X, că s-a simțit rău înainte de meci și că regretă acum că nu s-a retras. Altfel spus, el acuză faptul că starea sa fizică a influențat rezultatul din meciul disputat împotriva lui Marozsan:

„Din păcate, așa s-a încheiat Miami Open. Știam că nu mă simt 100% bine astăzi, dar nu mi-am imaginat că nivelul meu de energie va fi atât de scăzut. Uitându-mă în urmă, ar fi trebuit să mă retrag. Dar întotdeauna e greu, pentru că m-am pregătit și îmi doream să joc de o săptămână. E timpul să ne întoarcem în Europa. Mulțumesc pentru sprijin, Miami”, a scris Holger Rune în postare.

Fanii tenisului nu s-au abținut să comenteze la mesajul transmis de către danez, reproșându-i că trebuia să se retragă, înainte ca acesta să primească suma aferentă meciului pe care l-a disputat, dar să nu uite, totodată, să îl felicite pe ungur pentru jocul arătat:

Turneul ATP de la Miami este dotat cu premii totale de 8.995.555 de dolari. Adversarul lui Rune, Fabian Marozsan, este la a treia sa victorie în fața unui jucător din top 10 mondial. Acesta l-a învins pe norvegianul Casper Ruud (9 ATP) la Shanghai anul trecut, dar și pe spaniolul Carlos Alcaraz (2 ATP) la Roma, în același an. Cu toate că Rune admite starea sa fizică slabă ca fiind motivul principal pentru rezultat, ungurul arată un joc solid la Miami. El îl va întâlni, în turul următor, pe australianul Alexei Popyrin (45 ATP), care a trecut în doar două seturi, 6-4 6-4, de Jiri Lehecka (27 ATP).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?