Fotbal international Inigo Perez este noul antrenor al lui Rayo Vallecano, echipă la care este legitimat Andrei Raţiu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Raţiu are un nou antrenor la Rayo Vallecano. 



Inigo Perez a fost numit miercuri în funcţia de antrenor al echipei spaniole de fotbal Rayo Vallecano, la care evoluează internaţionalul român Andrei Raţiu, a anunţat clubul din Primera Division pe site-ul său oficial, informează EFE.

Perez, în vârstă de 36 de ani, îl înlocuieşte la conducerea tehnică a formaţiei madrilene pe Francisco Rodriguez, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

Noul antrenor a mai activat la Rayo Vallecano în sezonul 2022/2023, când a făcut parte din stafful lui Andoni Iraola, în rolul de secund.

În această campanie, Inigo Perez a încercat să-l însoţească pe Iraola în aventura sa din Premier League, la Bournemouth, dar unele probleme legate de obţinerea vizei de muncă l-au împiedicat să poată activa ca antrenor secund la clubul englez, fiind fără angajament de câteva luni.

Inigo Perez, care a îmbrăcat ca jucător tricoul echipelor Athletic Bilbao, Huesca, Mallorca, Numancia şi Osasuna, va aborda primul său mandat ca antrenor principal, cu obiectivul de a o menţine pe Rayo Vallecano în prima ligă spaniolă. Madrilenii ocupă în prezent locul 14 în clasament, cu doar cinci victorii obţinute în 24 de etape, la şapte puncte distanţă de zona retrogradării, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel