Superliga Romaniei Înmulțirea antrenamentelor în țară, în rândul cluburilor de fotbal. Unde se pregătește Dinamo București

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat următoarele planuri ale formației conduse de către Željko Kopić.



Clubul Dinamo București a suferit din toate punctele de vedere în sezonul ce tocmai s-a încheiat, salvarea de la retrogradare fiind singurul obiectiv care s-a realizat, la finele stagiunii 2023/2024 a SuperLigii. Înainte ca noul sezon să înceapă, „câinii roșii” încep antrenamentele, primul cantonament fiind programat în România, la Brașov.

Dinamo se antrenează la Brașov

Lotul dinamoviștilor, condus de antrenorul principal Željko Kopić, a început pregătirile pentru noul sezon al Superligii. Tehnicianul croat a programat, la Săftica, în fiecare zi, o serie de 2-3 antrenamente.

„Câinii roșii” vor începe primul cantonament din această vară la Brașov, în perioada 15-22 iunie, prevăzut cu două jocuri amicale.

Pe 15 iunie, la Zărnești, Dinamo va întâlni, de la ora 17:00, formația Olimpic Zărnești (Liga 3)

Pe 22 iunie, „alb-roșii” vor lupta, la Ghimbav, meci programat de la ora 11:00, împotriva echipei nou-promovate Unirea Slobozia, în cel de-al 

Mai mult, al doilea cantonament al verii desfășurat de către dinamoviști va avea loc în afara țării, în Slovenia, programul meciurilor amicale urmând să fie anunțat de paginile oficiale ale clubului.

CITEȘTE ȘI Oțelul Galați anunță întăriri. Urmează cantonamentul de la Vatra Dornei

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?