Stiri Înțelegere importantă între Trabzonspor și Standard Liege! Când va îmbrăca Denis Drăguș tricoul turcilor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul român va juca pentru formația Trabzonspor din sezonul următor, după ce turcii au ajuns la o înțelegere cu belgienii de la Standard Liege.



Drăguș pleacă de la Standard Liege și semnează cu Trabzonspor

Internaționalul român a avut o prestație impresionantă în acest sezon, în tricoul lui Gaziantep, echipă la care evoluează sub formă de împrumut, până în vară, de la formația belgiană Standard Liege. Fotbalistul a marcat 11 goluri și a dat o pasă decisivă în cele 28 de meciuri jucate în campionat.

Presa din Turcia a susținut că echipa Trabzonspor a ajuns la o înțelegere de principiu cu Standard Liege pentru a-l transfera definitiv pe Denis Drăguș din vară, jucător dorit de mai multe cluburi importante din Europa.

„Trabzonspor, care și-a început cu mult timp în urmă campania de transferuri pentru sezonul următor, a ajuns la un final fericit cu Denis Drăguș. Ieri (n.r. – duminică) s-a ajuns la o înțelegere de principiu cu Standard Liege. Transferul este de așteptat să fie anunțat după ce se va semna oficial”, a scris publicația Fotomac, citată de Fanatik.

Agentul lui Denis Drăguș, Florin Manea, a dezvăluit, în urmă cu două săptămâni, faptul că atacantul este ca și transferat la formația din Turcia, Trabzonspor, echipă care se află în prezent pe locul 3 în clasamentul tur, ce duce în Europa League.

„Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem”, spunea Florin Manea.

Fotbalistul român mai are contract cu Standard Liege până în vara anului viitor, dar pare că belgienii profită de forma bună a jucătorului lor, dorind să îl transfere în schimbul a trei milioane de euro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel