Superliga Romaniei Înţepături înainte de derby. Mihai Stoica spune că Rapid nu s-a ţinut de cuvânt cu biletele

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Dan Şucu, acţionarul majoritar al celor de la Rapid, a anunţat că FCSB va primi o peluză întreagă la meciul de pe Arena Naţională. Mihai Stoica susţine, însă, altceva. 



"Îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să își ia bilete în acea peluză. N-avem niciun fel de probleme. Și ei vor face parte din spectacolul de la acest meci.

Da, pot să vă confirmăm că vom face tot ceea ce este omenește posibil să jucăm pe Arena Națională cu stadionul arhiplin. Sunt convins că va fi o nebunie. Este o cerere uriașă de bilete în acest moment, cum nu ne-am mai confruntat de foarte mult timp.

De-abia așteptăm această partidă și sperăm să fie un spectacol pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Și încă o dată o spun. Noi venim și întindem mâna și le spunem celor de la FCSB că respectul trebuie să fie reciproc.

În ceea ce ne privește noi vrem să promovăm civilizația și au o întreagă peluză ca să vină și suporterii lor să își încurajeze echipa. Hai, Rapidul! Sperăm într-o mare victorie împotriva FCSB-ului”, a spus Dan Șucu la Fanatik. 

Cu doar 3 zile înainte de derby-ul care va decide diferenţa de puncte cu care se va intra în playoff, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunţat, însă, că numărul biletelor e mult mai mic. 

"Peluza de pe Arena Națională are 12.815 locuri. Nouă ne-au fost repartizate 5.400, adică TOATĂ peluza. Sau… 42%", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

FC Rapid a vândut deja aproape toate biletele la meci 

Miercuri dimineaţă, giuleştenii au anunţat că au mai rămas doar 2000 de bilete disponibile pentru derby-ul cu FCSB. 

"Ne pregătim de istorie. Aproximativ 2.000 de bilete rămase pentru duelul Rapid - FCSB, aproape toate biletele din sectoarele rapidiste fiind epuizate într-un timp record!

10% din numărul total de bilete a fost rezervat pentru copii (sub 14 ani), cei care vor putea intra cu un bilet gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I (inelele 2 și 3). Biletele pentru copii vor putea fi ridicate doar la intrarea în stadion, înainte de meci", au transmis cei de la Rapid.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?