Echipa nationala Înţepături pentru Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan. "Unul e mascotă muzicală, unul produce ştiri despre cât de spectaculos se bucură de pe banca de rezerve"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan au prins două transferuri răsunătoare în această iarnă, la Tottenham, respectiv Atletico Madrid, dar nu au reuşit să se impună încă. 



În meciul dintre Tottenham şi Brighton, terminat cu victoria celor de la Spurs, 2-1, Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată, însă a explodat de bucurie la golul victoriei marcat de Brennan Johnson. 

Horaţiu Moldovan, pe de altă parte, nu a prins niciun minut de joc pentru Atletico Madrid şi a rămas rezerva neutilizată a lui Jan Oblak. S-a făcut, însă, vizibil, pe reţelele de socializare, acolo unde distribuie clipuri de la antrenamentele echipei cu el, pe tonuri de manele. Chiar Tzancă Uraganul a repostat recent un clip video cu portarul naţionalei. 

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, i-a înţepat pe cei doi titulari ai naţionalei, mai ales că mai sunt doar câteva luni până la Campionatul European. 

"Cei mai reprezentativi jucători de fotbal români ai momentului se împlinesc sportiv în străinătate. Unul produce știri despre cât de spectaculos se bucură pe banca de rezerve a echipei când dau colegii lui gol, celălalt a devenit mascota muzicală a clubului și se întreține cu maneliștii în social media. Uitasem, ar mai fi unul, care și-a chemat frizerul din țară să discute despre principii de viață. Îi rupem pe genunchi pe toți la Euro!", a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

Florin Manea spune că Radu Drăguşin ştia că nu va juca prea mult la Tottenham 

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, e liniştit în ceea ce îl priveşte pe fundaşul transferat de la Genoa pentru 25 de milioane de euro şi spune că se aştepta să nu evolueze în prea multe meciuri la început. 

”În momentul în care vii la o echipă precum Tottenham, nu îți garantează nimeni locul de titular, e normal că trebuie să lupți pentru poziția asta, același lucru era și la Bayern sau la Milan. Mă bucur că el se pregătește bine. Chivu îmi spunea că a stat două luni la Ajax până a început să joace. Nu e așa ușor.

Vorbim despre doi jucători fenomenali, Romero, care e campion mondial, și Van de Ven, care a jucat foarte bine. E normal să își aștepte rândul. Ușor-ușor, va prinde meciuri mai multe. Depinde de el, dar eu cred că va deveni titular de bază în viitorul apropiat. Nu îi fac eu echipa lui Postecoglou, dar noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat.

Ne așteptam să nu joace foarte mult, mai ales că abia a venit, mai ales că echipa a câștigat. Sunt sigur că de la următoarele meciuri va prinde minute și poate va fi chiar titular. Nu sunt probleme, nivelul este mai ridicat, intensitatea este mai mare, dar din discuțiile pe care le-am avut cu el, nu mi-a zis că nu ar face față sau că i s-ar părea că trebuie să îi ajungă pe ceilalți din urmă. Nivelul e mai ridicat, dar el era pregătit, se pregătește în continuare. Cred că deja s-a acomodat, se antrenează zi de zi cu ei”, a spus Florin Manea la emisiunea Fotbal Club.

Pe de altă parte, în jurul lui Horaţiu Moldovan mocneşte un scandal cu impresari. Andrei Balmoş, actualul impresar al portarului, şi Bogdan Apostu, fostul agent al acestuia, se contrazic pe reţelele sociale în privinţa banilor şi se ameninţă reciproc cu mersul în instanţă. 

CITEŞTE ŞI Bogdan Apostu îi dă replica lui Andrei Balmoş, pe subiectul transferului lui Moldovan la Atletico. "Am mai multe transferuri intermediate decât ştie el să numere"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel