Fotbal Inter Miami şi-a programat un amical cu Newell's Old Boys, clubul copilăriei lui Messi

Data publicării:
Fotografie de la Fermin Rodriguez Penelas, Pexels
Fotografie de la Fermin Rodriguez Penelas, Pexels

Inter Miami şi Newell's Old Boys vor juca în meci amical în 2024. Starul Lionel Messi urmează să joace împotriva clubului copilăriei sale, Newell's Old Boys, cu ocazia unui meci amical care va avea loc anul viitor, informează AFP.

Inter Miami, echipă cu care Messi a semnat în luna iulie, a anunţat luni că va disputa un amical în compania argentinienilor de la Newell's, pe stadionul DRV PNK din Fort Lauderdale (Florida), în data de 15 februarie.

Newell's Old Boys are sediul în oraşul argentinian Rosario, în care Messi s-a născut, a crescut şi a debutat în fotbal, înainte de a se alătura clubului spaniol FC Barcelona, la vârsta de 13 ani.

Antrenorul lui Inter Miami, Gerardo 'Tata" Martino, este de asemenea originar din Rosario şi a jucat pentru Newell's în trei rânduri, înainte de a reveni ca antrenor, între 2012 şi 2013.

"Sunt încântat să primesc echipa mea de suflet, Newell's, aici la noi, la Miami. Va fi un meci special datorită a tot ceea ce Newell's Old Boys înseamnă pentru mine", a declarat Martino.

"Va fi de asemenea o bună ocazie de a pregăti un sezon care se anunţă pasionant", a adăugat tehnicianul argentinian.

Acest meci este ultimul dintr-un calendar încărcat din presezon pentru Inter Miami, care îşi va începe pregătirile cu un meci în compania selecţionatei El Salvador, în capitala acestei ţări, pe 19 ianuarie.

Messi şi colegii săi vor juca apoi două meciuri în Arabia Saudită, unul dintre ele împotriva echipei portughezului Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, înainte de a se deplasa la Hong Kong şi Tokyo, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel