Fotbal Inter Milano a surclasat-o pe Salernitana

Data publicării:
Inter Milano a surclasat-o pe Salernitana / Foto: Pixabay
Inter Milano a surclasat-o pe Salernitana / Foto: Pixabay

Inter Milano a surclasat-o pe Salernitana.



Inter Milano a surclasat-o pe Salernitana, scor 4-0, vineri, pe San Siro, în etapa a 25-a din Serie A, şi are un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului, transmite Agerpres.

Golurile au fost marcate de Marcus Thuram (minutul 17), Lautaro Martinez (19), Denzel Dumfries (40) şi Marko Arnautovic (90). Inter, cu 63 de puncte, este zece puncte de echipa de pe locul 2, Juventus Torino, şi la 11 puncte de AC Milan, toate aceste echipe având câte 24 de meciuri disputate.

Salernitana este antrenată de mai puţin de o săptămână de Fabio Liverani



Formaţia pregătită de Simone Inzaghi o va întâlni marţi pe Atletico Madrid, tot pe San Siro, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Salernitana, lanterna roşie, cu 13 puncte, este antrenată de mai puţin de o săptămână de Fabio Liverani, înlocuitorul lui Filippo Inzaghi, fratele tehnicianului lui Inter.

În alt meci de vineri, Torino FC a învins-o cu 2-0 acasă pe Lecce, după golurile lui Raoul Bellanova (50) şi Duvan Zapata (81). Marin Pongracic, de la oaspeţi, a fost eliminat în minutul 70. Torino este pe locul 9, cu 36 de puncte după 25 de jocuri, iar Lecce ocupă locul 13, cu 24 de puncte.

dcsport Team | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?