Superliga Romaniei Interdicție la transferuri pentru CFR Cluj. Ce sumă trebuie să plătească echipa condusă de Dan Petrescu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal din Gruia se confruntă cu o problemă importantă, mai ales că perioada transferurilor din vară se apropie rapid.



„Bursucul” trebuie să mai aștepte pentru transferuri

Proaspătul antrenor Dan Petrescu, care își începe oficial contractul cu cei de la CFR Cluj de la 1 iunie, nu poate realiza momentan niciun transfer la clubul din Gruia, după ce FIFA i-a pedepsit pe clujeni cu o interdicție valabilă pentru următoarele trei ferestre de mercato.

CFR Cluj se confruntă din nou cu probleme, după ce a mai fost amendată în primăvara anului trecut, cu suma de 250.000 de euro. Formația ardelenilor are interdicție la transferuri, doar că situația se va rezolva.

Interdicția s-a realizat în urma unor diferențe de calcul în cazul jucătorului ghanez Emmanuel Yeboah, în valoare de maximum 100.000 de euro. Așadar, cel mai probabil, clubul de fotbal va rezolva problema și va reprimi dreptul de transferuri, potrivit surselor as.ro.

Atacantul de 21 de ani a plecat la Brondby, în vara lui 2023, pentru 1.8 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

„Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să o reprezint pe Brondby. Ambiția mea este să intru și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun”, spunea atunci Yeboah.

Clubul de fotbal clujean, amenințat cu excluderea din cupele europene

În vara anului trecut, clubul clujean era amenințat de UEFA cu excluderea din cupele europene, fiind totodată și sancționat cu suma de 250.000 de euro de forul european din cauza problemelor financiare. 

UEFA aprobase noi regulamente în primăvara anului 2022 privind licențele și sustenabilitatea financiară a cluburilor. Cele 11 cluburi luate în vizor au fost verificate de trei ori în acest sezon 2022/23, în iulie 2022, octombrie 2022 și ianuarie 2023.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?