Superliga Romaniei Ioan Ovidiu Sabău i-a criticat pe jucătorii Rapidului. "Te laşi umilit aşa? Nu ai un pic de orgoliu?"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid a intrat în playoff la 4 puncte în spatele celor de la FCSB, asta după ce îi învinsese pe Arena Naţională cu un categoric 4-0. Apoi, însă, a venit dezastrul. Giuleştenii nu au mai câştigat niciun meci şi au obţinut un singur punct în această fază a competiţiei, cu FCSB, pe Arena Naţională, scor 2-2. 



Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, i-a criticat pe jucătorii antrenaţi de Bogdan Lobonţ pentru lipsa de atitudine din ultimele partide. 

"Clar, în momentul de față nu au încredere deloc, sunt la pământ din punct de vedere mental, fizic, poate mulți dintre ei nu știu ce se întâmplă cu ei, dacă vor pleca, dacă vor rămâne. Când intri într-o stare ca a lor este foarte greu să ai rezultate.

Înseamnă că și valoarea jucătorilor e îndoielnică. Sunt anumite semne mari de întrebare cu privire la caracterul unora dintre ei, nu înțeleg că trebuie să dea mai mult.

Jucători care arată foarte rău, nu ai voie, cum să arăți așa, pierzi, nicio problemă, dar nu te lași așa umilit, ai și tu mândria ta ca jucător.

Îmi pare rău de Bogdan, e un băiat foarte serios, un băiat care e respectat peste tot pe unde a fost. Și la Roma, în Olanda, nu întâmplător, doar ca să fi în vestiarul Romei…atât de respectat era. Să fi efectiv în club doar așa.. îți dăm un contract, dar să fi aici în mijlocul echipei.

Sigur, ai nevoie în primul rând de jucători, ca să faci un lot ai nevoie de timp, jucătorii trebuie să se completeze, e foarte important, să se potrivească ca și caracter, obiective, să aibă acele trăiri de care ai nevoie să înțelegi ce înseamnă Rapid, acel public, pretențiile, nu-i simplu să vii, doar vii să joci fotbal, am un contract, fotbalul înseamnă emoție, trăiri, implicare, multă voință, să ai o prietenie cu cel de lângă tine, să-ți pese când cineva joacă prost, să repari greșeala coechipierului.

Când coechipierul are niște realizări să te bucuri. Da, mă, eu depind și de realizările acestui coechipier. Ori să reușești să ai astfel de jucători ai nevoie de timp. Cred că lipsesc acei jucători care să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, ce apreciază acești oameni, să fie niște luptători.

Eu cred că clubul are stabilitate, are niște oameni foarte serioși, dl. Șucu e un tip pe care îl apreciez foarte mult, cred că va investi și va găsi soluții foarte bune, dar e nevoie de timp. Important e să nu cedeze”, a declarat Sabău, la EXCLUSIV RAPID.

Rapid mai are un singur meci de disputat, acasă, contra celor de la FCSB. După această partidă, este aşteptat anunţul lui Dan Şucu privind viitorul antrenor al Rapidului. Toate informaţiile arată că acesta ar urma să fie Neil Lennon, fostul manager al lui Celtic Glasgow. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?