Superliga Romaniei Ioan Ovidiu Sabău nu pleacă de la U Cluj. Decizie finală. "Sunt şi suporter, şi nu avem voie să ne batem joc"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, anunţa la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdută cu 4-0, că ar fi bine ca cei din conducere să caute un alt antrenor. La câteva zile distanţă, Sabău s-a răzgândit. "Nu abandonez. Vreau să ridic nivelul echipei, alături de cei care conduc destinele. Nu mi-am pierdut încrederea în jucător și mulți dintre ei sunt jucători și oameni deosebiți. Acestea sunt lecții din care să învățăm, ca să nu mai ajungem în astfel de momente. Trebuie să învățăm fiecare”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Prosport.

"Sunt şi suporter, şi nu avem voie să ne batem joc" 

Ioan Ovidiu Sabău ar fi fost întors din drum chiar de suporterii Universităţii Cluj, care şi-au exprimat susţinerea faţă de el. 

"Avem încredere deplină în dumneavoastră și apreciem dedicarea și pasiunea pe care le investiți în echipă. Pentru prima dată, după mult timp, avem speranța că ceva frumos se poate întâmpla. Vă propunem să mergem mai departe glas lângă glas, umăr lâng umăr, inimă lângă inimă. Echipa, suporterii și orașul au nevoie de dumneavoastră, U are nevoie de Ioan Ovidiu Sabău”, a fost mesajul suporterilor. 

"N-ai cum să nu ții cont de ce spun suporterii. De acolo și stările mele. Sunt parte din familie și eu știu ce e în sufletul lor și te doare când dezamăgești. Eu sunt și suporter și înțeleg că nu acceptă să fie dezamăgiți, umiliți. Nu avem voie să ne jucăm cu sentimentele și stările lor. Și îmi asum tot ceea ce fac”, a spus antrenorul de la U Cluj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel