Superliga Romaniei Ioan Ovidiu Sabău nu şi-a odihnit jucătorii după egalul cu FCSB. Amical cu Minaur Baia Mare, la doar câteva ore după meci

Data publicării:
Facebook Universitatea Cluj
Facebook Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a jucat un meci amical cu Minaur Baia Mare la doar câteva ore după ce a remizat, scor 0-0, contra celor de la FCSB, pe Cluj Arena. Echipa de fotbal Universitatea Cluj a învins, marţi, formaţia de Liga a 3-a CS Minaur Baia Mare, într-un meci amical, cu scorul de 2-0.

Golurile au fost marcate de Filip Ilie (min 15), Ştefan Pănoiu (min 69).

Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a folosit pentru partida cu CS Minaur Baia Mare următoarea formulă de start: Iliev, Chinteş, Piţian, Mitrea, Vătăjelu, Doukoure, Fossati, Gheorghe, Silaghi, Pănoiu, Ilie. În cea de-a doua parte a meciului, U. Cluj a evoluat în următoarea componenţă: Chirilă, Chinteş (Opriş, min. 58), Piţian (Pojar din min. 50), Mitrea, Vătăjelu (Călugăr din min. 69), Doukoure, Fossati, Gheorghe (Techereş din min. 69), Pănoiu, Silaghi, Ilie (Baciu din min. 60).

Partida s-a disputat pe terenul 3 din Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, scrie Agerpres.

Ioan Ovidiu Sabău crede că U Cluj putea câştiga meciul cu FCSB 

Universitatea Cluj putea câştiga meciul cu FCSB. Dan Nistor a ratat o lovitură de la 11 m în prima repriză a meciului de pe Cluj Arena. 

”Vreau să le mulțumesc fanilor, care au venit într-un număr foarte mare. Vreau să-mi felicit jucătorii că s-au dăruit, au alergat și s-au bătut pentru fiecare minge.

Suferim încă la capitolul calitate, facem greșeli neforțate, suferim și la unele decizii în apropierea careului, avem lipsă de curaj.

E un punct important, dar mă preocupă jocul și starea jucătorilor. Și vreau ca jucătorii să-și dorească mai mult. Vreau mai multă implicare. Pentru că pot mai mult. Iar în momentul de față nu e ceea ce trebuie să fie.

Am arătat lipsă de încredere. Venim după o perioadă în care am acumulat foarte puține puncte. E clar că există o presiune și îngrijorare. Azi am întâlnit un adversar cu care puteam câștiga dacă aveam mai mult curaj, cu tot respectul pentru FCSB. Dacă vom arăta altfel, putem să ne batem cu oricine de la egal. 

Dar avem multe de reglat. Sunt multe lucruri care mă mulțumesc, dar și lucruri care nu mă mulțumesc. Mai ales în ceea ce privește implicarea unor jucători și a devotamentului.

Trebuie să rezolvăm problemele cu ritmul și cu încrederea în noi. Avem jucători de valoare, de play-off, dar trebuie să și demonstrezi când intri pe teren.

Nu trebuie să joci cu teamă, trebuie să-ți asumi ceva în momentele importante. Dar aici duce lipsa de rezultate", a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu FCSB. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel